ново Galaxy устройство

Samsung ще представи ново Galaxy устройство на 11 октомври

Следващият месец от технологичния гигант ще представят ново Galaxy устройство с обещания за повече забавления. Слоганът, с който съобщиха новината, е „4X the fun“.

Samsung пусна покани за събитието на 11 октомври. В поканата не се споменава точен час или местоположение, а само, че събитието ще се излъчва на живо в сайта им.

„Новият Samsung Galaxy ще предложи много повече начини за изразяване от досега“, пише в поканата. Не се споменават други факти относно това какво да очакваме, само слоганът „4X the fun“.

ново Galaxy устройство

Възможно е да видим новия ChromeBook или пък актуализация на Galaxy Book (което е на повече от година). Може дори да е сгъваемият телефон, за който се говори доста отдавна. Или пък съвсем нов смартфон с 4 камери, за който се носят слухове от месец юли и донякъде е най-близко предположение до обявения слоган. Но всичко това са само предположения и слухове и няма да разберем кое е вярното преди самото събитие.

Събитието е един месец след като от Apple представиха най-новите iPhone – XS, XS Max и XR, както и новия часовник Apple Watch Series 4.

Samsung вече продава флагманите си за 2018. През август от компанията представиха Galaxy Note 9, а няколко месеца преди това – Galaxy S9 и S9+.

От Samsung все още не са отговорили на запитванията за повече информация за очакваното ново Galaxy устройство.

Следете Technology.bg, за да сте в крак с последните новини в света на технологиите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.