pacific rim: uprising

„Pacific Rim: Uprising“ с нов трейлър и плакат

С приближаването на премиерната дата на продължението на страхотния “guilty pleasure” филм на Гийермо Дел Торо “Pacifc Rim” се засилва и неговата рекламна кампания. Втората част, която носи заглавието „Pacific Rim: Uprising“, за съжаление няма да бъде режисирана от любимия ни режисьор, а е дело на Стивън С. Денайт. Вече изказахме съмненията и разочарованието си от този факт. Можете да прочетете повече в статията ни за предишния трейлър.

Филмът трябва да дебютира по кината на 23 март, а ето и втория трейлър, който Universal ни представят:

https://www.youtube.com/watch?v=j5tUOSH73Pw

Признаваме, че тук нещата изглеждат малко по-добре спрямо предната реклама. Все пак това усещане за опит за копиране на “Transformers” все още остава като неприятно нагарчане в устата. Надяваме се да грешим, разбира се, и филмът да бъде толкова приятен и интересен за гледане както първия. Този трейлър ни показва много повече от кайджутата, с които героите ще трябва да се борят, както и всички йегъри в целия им блясък.

Ето какво обещава да ни предложи продължението на “Огненият пръстен”:

2035 – Бунтът на йегърите

Минали са десет години от последната битка срещу безпощадните кайджута. Океанът изглежда спокоен, но само привидно. Доказала се по време на нападанията на чудовищата, програмата „Йегър“ е еволюирала в най-мощната глобална система за отбрана в човешката история. Управлението сега призовава най-добрите и най-смелите да се надигнат и да се превърнат в следващото поколение герои. Когато заплахата от кайджута отново е налице, ние ще сме готови!

„Pacific Rim: Uprising“ е режисиран от Стивън С. Денайт. В една от главните роли ще видим звездата от „Междузвездни войни VII“ Джон Бойега. Той ще се превъплъти в ролята на сина на героя на Идрис Елба от първия филм. Компания ще му правят Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи и други. Премиерата е насрочена за 23 март 2018 година.

За финал ви представяме и новия плакат на филма:

pacific rim: uprising

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!