pacific rim: uprising

„Pacific Rim: Uprising“ с първи официален трейлър

Спомняте ли си преди време като ви представихме кратък тийзър и информация за йегърите в предстоящия „Pacific Rim: Uprising“? Тогава казахме, че сме вътре и с двата крака и бяхме супер ентусиазирани от предстоящия проект на Стивън С. Денайт. Дойде моментът и за официалния трейлър на продукцията, който дебютира тези дни на състоялия се в Ню Йорк “Comic Con”. Май единият ни крак вече е навън. Вижте за какво става дума:

Очевидно продуцентите са заложили на формулата “колкото повече, толкова повече”. В този трейлър имаме по много от всичко – множество нови и разнообразни йегъри, големи и ужасяващи кайджута в промишлени количества, свежи и надъхани пилоти, които да спасяват света.

За съжаление се усеща и липсата на Гийермо Дел Торо тук. Режисьорската неопитност на Стивън С. Денайт, за който това е дебютен пълнометражен филм, със сигурност ще окаже влияние на финалния продукт. Признаваме, че има няколко по-хубави сцени в двете минути представен материал, но като цяло въобще не сме очаровани. Има нещо нередно, нещо… трансформърско.

Искрено се надяваме продуцентите да не се опитат да превърнат това в поредния франчайз за големи роботи, който да имитира безмозъчните хитове на Майкъл Бей. Първият “Огнен пръстен” имаше нещо красиво, нещо, за което да си струва да прекараш два часа в киносалона. Не знаем дали се е дължало изцяло на прекрасната режисура на Дел Торо, дали защото сме му огромни фенове, но… Тук не усещаме нищо. Искрено се надяваме да грешим и продължението да бъде не по-малко интересно и завладяващо. Все пак семето на съмнението вече е пуснало корени. Ще почакаме поне още един трейлър, а в най-лошия случай ще видим какво ще се случи на премиерата.

Припомняме ви и краткото описание на втората част на “Огненият пръстен”:

2035 – Бунтът на йегърите

Минали са десет години от последната битка срещу безпощадните кайджута. Океанът изглежда спокоен, но само привидно. Доказала се по време на нападанията на чудовищата, програмата „Йегър“ е еволюирала в най-мощната глобална система за отбрана в човешката история. Управлението сега призовава най-добрите и най-смелите да се надигнат и да се превърнат в следващото поколение герои. Когато заплахата от кайджута отново е налице, ние ще сме готови!

„Pacific Rim: Uprising“ е режисиран от Стивън С. Денайт. В една от главните роли ще видим звездата от „Междузвездни войни VII“ Джон Бойега. Той ще се превъплъти в ролята на сина на героя на Идрис Елба от първия филм. Компания ще му правят Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи и други. Премиерата е насрочена за 23 март 2018 година.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!