Stormtrooper робот – душевен оргазъм за феновете на Междузвездни Войни

Кой не би искал да бъде част от елитна войска в света на Междузвездни Войни? Вече сме една стъпка по-близо до възможността да водим битки с бунтовническите сили. Компанията UBTECH представи нов Stormtrooper робот.

Stormtrooper робот е дроидът, който търсим!

След като се насладихме на малка част от новия трейлър от предстоящия филм от поредицата за Междузвездни Войни, всеки фен е жаден за още и още. С нарастването на вълненията, с радост приветстваме новия Stormtrooper робот от UBTECH. Джаджата включва програма за добавена реалност към смартфона Ви, която реагира на гласови команди, рзпознава лицето Ви и дори има функцията да патрулира определ участък. Пълният трейлър ще видим утре сутрин.

https://www.facebook.com/StarWars/videos/1662070130511248/

Функции

Програмата поддържа разнообразни гласови команди, с помощта на които можете да давате заповеди на вашия Stormtrooper робот. С тях можете да водите атаки и да се борите с „жалките бунтовнически отрепки“ директно през телефона Ви.

Снимка на Stormtrooper робот

Получаваме и функция за разпознаване на лице. С нея можете да добавите до три различни лица в базата данни, на които малкото роботче може да отговаря с персонализирани съобщения. Впечатляващия Stormtrooper робот може да взаимодейства с всеки един от записаните потребители по индивидуален начин. С най-голямо удоволствие можете да зададете съквартиранта си като част от Бунтовническата Съпротива.

Снимка на Stormtrooper робот

Сигурност

Благодарение на мерките за сигурност, новия Stormtrooper робот се придържа към затворена мрежа. Така той няма да изпълнява заповеди от външни потребители… както и от произволни господари от Сит расата. Нищо от личните ви данни не се съхранява на самия робот или на програмата на телефона Ви. Личното Ви пространство остава само за вас. Самия робот комуникира с програмата чрез Wi-Fi мрежа, но от UBTECH ни уверяват, че всичко е възможно най-сигурно. Комуникацията се провежда чрез 128 битово AES криптиране.

Снимка на Stormtrooper робот

На пост

За всеки с натрапчиви роднини, съквартиранти или любопитни домашни любимци има полезна функция за патрулиране. Малкият роботизиран войник може да бъде настроен да патрулира в определен участък и да ви извести, когато има натрапници. Благодарение на вградените си сензори, той няма да се блъска в мебелите и спокойно може да избягва пречки по пътя.

Снимка на Stormtrooper робот

Новия Stormtrooper робот от UBTECH е на цена от 299.99 щатски долара и за сега се продава само в САЩ. Повече информация за тази джаджа можете да намерите на сайта на производителя.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.