план Ultra

Netflix въведе нов план Ultra

Netflix въведе нов план Ultra, който ще позволява на четири устройства да получават едновременно видео и аудио стрийминг на Ultra HD. Това твърди италианският блог Tutto Android.

В момента Netflix има три абонаментни плана. Срещу 7.99 евро получавате неограничен достъп до цялата филмотека в SD качество, който може да се използва само от 1 устройство. Срещу 9.99 евро можете да споделяте акаунта си с някого от семейството, приятел, любим човек. С този абонамент получавате неограничен достъп до каталога в HD качество.

Най-скъпият струва 11.99 евро и осигурява достъп от 4 устройства, HD и Ultra HD качество. Устройствата могат да бъдат телевизори, лаптопи, таблети или смартфони.

Какво казват от компанията?

„Ние непрекъснато тестваме нови неща в Netflix и тези тестове обикновено са различни по времетраене“, каза Смита Саран, говорител на комапнията. „В този случай тестваме малко по-различни ценови точки и характеристики. Така ще разберем по-добре как потребителите оценяват Netflix.“

план Ultra

Не всички абонати на Netflix ще могат да тестват новия план, а компанията може и да не предложи конкретните цени или тествани функции, допълни Саран.

Ultra е на цена от 16,99 евро в Италия. Това няма да е първият път, когато Netflix увеличава цените за потребителите. През октомври компанията увеличи цената на плановете си Standard и Premium, съответно с $1 и $2.

Вече и в България…

Забелязахме, че вече и в България е възможно да се абонирате за новия план Ultra. Както и се очакваше са намалени устройствата, на които можете да гледате с по-ниските планове.

план Ultra

Очакваме Вашите мнения относно новата услуга на Netflix. А вие следете Technology.bg, за да научавате всеки ден най-новото и най-интересното от света на технологиите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.