най-високоплатените актьори в сериали

Най-високоплатените актьори в сериали

Здравейте и добре дошли! Както си разглеждахме интересни ситкоми, се зачудихме – „Колко пари взимат тия хора, да се правят на идиоти?“. Проверихме заплатите им в интернет и започнахме да се чудим дали да не се запишем на уроци по актьорско майсторство, за да можем и ние да участваме в някой сериал. Ако и на вас ви е интересно кои са най-високоплатените актьори в сериали и колко пари взимат – нека разберем заедно.

„Теория за големия взрив“

По идея на Чък Лори. Сериалът се излъчва от 2007 г. До момента има единадесет сезона, десет от които с по двадесет и четири епизода, последният има излъчени петнадесет. Това прави общо 255 епизода в рамките на единадесет години.

Ленард Хофстедър (Джони Галецки), Шелдън Купър (Джим Парсънс), Пени (която няма фамилия и никъде в сериала не се споменава нейното второ име), изиграна от Кейли Куоко. Раджеш Кутрапали (Кунал Найар) (много се извиняваме, ако името му не се пише така) и Хауърд Уоловиц (Саймън Хелбърг). Това са главните герои в един от любимите американски ситкоми. Досега няма епизод без участието на всеки един от изброените. За всеки записан такъв, те взимат по 900 000 $. Вадете калкулаторите и сами си направете преценката дали не сте сбъркали професията.

Теория за големия взрив - сериал

„Зайнфелд“

Сериал по идея на Лари Дейвид и Джери Зайнфилд. Излъчен за пръв път от NBC през 1989 г. Има спечелена награда „Еми“.

Главният герой е и създателят на сериала – Джери Зайнфилд. За девет излъчени сезона за девет години, Джерката е взимал по 1 000 000 $ за епизод. Сега сигурно се излежава пред басейна на някое имение, докато ние стоим в ергенската квартира и мислим какво да напишем за него. Жив и здрав да е.

Зейнфилд - сериал

„Луд съм по теб“

Този сериал се излъчва от 1992 г. до 1999 г. Главните герои са Джейми и Пол Бъчман, а в ролите са Хелън Хънт и Пол Рейзър. Шоуто има четири спечелени награди „Златен глобус“. Има седем сезона с общо 162 епизода.

За всеки епизод двамата взимат по милион.

Луд съм по теб

„Приятели“

Просто не съществува човек, живеещ в този свят, който да не знае този сериал. Всички си го спомняме с топли чувства. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери. Или по-познати като Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Рос и Чандлър.

За десетте си години на екран, този сериал има десет сезона с 236 епизода. За всеки от тях тия шест симпатяги взимат по 1 000 000 $. Между другото, ако сред нашите читатели има хора, които не знаят – Рейчъл и Рос бяха скъсали! Запомнете го!

Приятели - сериал

„Семейство Сопрано“

Излъчван по HBO от 1999 г. до 2007 г. Създаден от Дейвид Чейз. Този сериал има шест сезона и общо само осемдесет и шест епизода. Главният герой е Тони Сопрано, като в ролята е Джеймс Гандолфини. За времето си на екран той е получавал колкото и миналите трима от класацията – 1 000 000 $.

Семейство Сопрано - сериал

„Игра на тронове“

Авторът на тази статия сигурно е последният останал индивид на тази и всяка друга планета, който не е гледал и минута от този сериал. И така и ще си остане. Излъчван от 2011 г. до все още не се знае кога. Създаден е от Дейвид Бениоф (не сме сигурни дали така се пише тази фамилия) и Д. Б. Уейз. Сериалът има една спечелена награда „Златен глобус“.

Осем сезона, седемдесет и три епизода. Главните герои са Тирион Ланистър (Питър Динклейдж), Джейми Ланистър (Николай Костър – Уалдау), Церсей Ланистър (Лина Хийди), Денерис Таргариен (Емилия Кларк) и Джон Сноу (Кит Харингтън). Всичките тези мамини хубавци се нареждат измежду най-високоплатените актьори в сериали и взимат по много пари на епизод. Два. Милиона. Паунда. Два милиона паунда. Ще го потретим – два милиона паунда!

Игра на тронове- сериал

„Двама мъже и половина“

Няма как да пропуснем най-големия. Барабани, моля! Чарли Харпър, Чарли Шийн в ролята, разбира се. Този сериал няма абсолютно никаква нужда от представяне. Осем сезона, 178 епизода. Това е още едно шоу  по идея на легендата Чък Лори. Чарли е взимал по 1 800 000 $ за всеки епизод, пък нека му е зле.

Двама мъже и половина - сериал

Това бяха най-високоплатените актьори в сериали, които подбрахме. А кои са вашите любими сериали, донесли милиони на участниците си? Споделете с нас в коментарите и не забравяйте да посетите нашата официална фейсбук група – КиноЗона

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?