Най-добрите трейлъри от Cominc-con

Най-добрите трейлъри от Comic-con

Comic-con e най-голямото нърд/гийк сборище на фенове на комикси, фантастика, фентъзи и всичко останало. Като такова, просто няма как филмовите студиа да го пропуснат и всяка година там виждаме най-новите трейлъри на филми, сериали, игри, книги и какво ли не. И всяка година, различните студиа се надпреварват да изкарат нещо повече от конкурентите си.

В тази статия сме събрали най-добрите трейлъри от Comic-con, всеки един от които разпали хайп искрица у нас.

Thor: Ragnarok

Ако мога да избера един трейлър от всички в статията и да гледам само него, то това ще е този. След чудесния първи трейлър за „Тор: Рагнарок“ Тайка Уайтити ни представя и втори такъв, който е също толкова добър.

В него не виждаме подробно какво се е случило с Тор, но виждаме повече от неговите съюзници, Валкирия и Хълк, който се е научил да говори. Хела на Кейт Бланшет също получава още малко екранно време.

Като цяло „Тор: Рагнарок“ се очертава да е с много класи над първите два филма, които оставиха фенове и критика със смесени чувства. Тайка обаче определено ни готви нещо доста интересно.

Stranger Things Сезон 2

Stranger Things“ взриви малкия екран с появата си, като напомни на всички за „доброто старо време™“, когато фантастиката беше истинска фантастика, хорърът – истински хорър и малките зелени човечета от Алфа Кентавър – истински малки зелени човечета от Алфа Кентавър.

Новият сезон ни обещава повече от същото, с по-дълго игрално време за новото чудовище и още по-мрачна визия. Също така ни обещава, че нищо хубаво не се чертае за Уил, който се надяваме да има малко повече време на екран този път.

Ready Player One

Спилбърг се завръща с нова екранизация на книга след „Големият Дружелюбен Великан„. Този път той е седнал да екранизира „Играч първи, приготви се“ на Ърнест Клайн. Самият трейлър не ни показва много от историята, но ни показва чудесни визуални ефекти. А всички много добре знаем, че Спилбърг знае как да работи с визуални ефекти.

Филмът е насрочен да излезе чак догодина, така че имате доста време да прочетете книгата, за да видите какво ви очаква в киното.

Game of Thrones Сезон 7

Седмият сезон на „Игра на Тронове“ вече върви по екраните, но по време на Comic-con HBO ни показаха какво ни чака в следващите епизоди. Или поне загатнаха какво ни чака, понеже новият трейлър е само една минутка.

След първите два епизода не смятаме, че имаме нужда от още видеа по темата, които да ни поддържат интереса, имаме нужда епизодите да излизат по бързо.

Westworld Сезон 2

https://youtu.be/sjVqDg32_8s

Говорейки за HBO, освен „Игра на Тронове“, те също ни показаха трейлър и за другия си изключително популярен сериал – „Westworld“. Интересното при него е, че показва кадри само от първата седмица на снимките, понеже снимачният процес е започнал сравнително скоро. Това обяснява и защо гледаме наглед несвързани едни с други кадри.

Но пък кадрите си заслужават, а хитрата усмивка на Ед Харис на финала е просто веднъж.

 Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery“ е новият сериал по „Стар Трек“, както и първият сериал по темата от почти 10 години насам. Преди няколко месеца видяхме първия трейлър за него, а сега е време за втори, доста по-подробен и по-интересен.

Самото действие в сериала ще се развива преди времето на капитан Кърк, така че ще имаме възможност да видим една доста по-млада и по-бойна Федерация, чиято единствена цел не е само изследването на нови планети.

The Orville

Няма как да има трейлър на „Стар Трек“, без да има и трейлър на пародията на „Стар Трек“ на Сет Макфарлън – „The Orville“. Самият Макфарлън е голям фен на оригиналния сериал, така че определено знае с какво да се шегува.

Режисьор на някои от епизодите пък ще е Джон Фавро, който седи зад „Железният човек 3“ и страхотния „Chef“. Ако сте фенове на другите филми на Макфарлън или на сериала „Family Guy“, или просто харесвате „Стар Трек“ и комедии, то определено метнете едно око на сериала.

The Defenders

https://www.youtube.com/watch?v=QNwjRfSldM0

Дългоочакваният сериал на Marvel „The Defenders“ ще обедини неговите телевизионни супер герои малко преди „Avengers: Infinity War“ да го направи и на големия екран. Джесика ДжоунсМат МърдокЛюк Кейдж и Дани Ранд ще се появят на екран на 18 август, а новият трейлър ни показва как тяхното партньорство няма да е най-естественото нещо, което се е случило.

Освен него, виждаме още малко кадри от Сигорни Уийвър и завръщането на Електра на малкия екран. Ако има нещо, което не ни допадна, то това бяха акордите на „Come as you are“ на Nirvana на финала на трейлъра. Какво общо имаха те с цялото нещо?

The Flash Сезон 4

Светкавицата“ е един от най-обичаните герои на DC и именно затова Сезон 4 на сериала с неговото име ще започне … без него? Той обаче няма да се бави много и бързо-бързо ще се върне в епизодите, за да се бори с другите метачовечи в Централ Сити.

Грант Гъстин, актьорът зад Бари Алън, обяви в интервю наскоро, че Сезон 3 е бил „твърде мрачен“ и че можем да очакваме Сезон 4 да се върне обратно към началото, когато нещата не са били толкова сериозни. Нас ако питате, мрачните сериали са ни доста по-забавни, но ще трябва да почакаме чак до 10 октомври, за да видим колко по-„лек“ ще бъде новият сезон.

Preacher Сезон 2

https://www.youtube.com/watch?v=1-8WNflxSoo

Вторият сезон на „Preacher“ продължи доброто ниво на първия, а по време на Comic-con AMC ни представиха трейлър за втората част на втория сезон. Първият епизод на втората част на Сезон 2 се появи на екраните на 24 юли, така че – марш да си го изгледате.

Ако се чудите защо главният актьор има толкова познато лице, Доминик Купър вече има опит с филми по комикси. Той имаше ролята на Хауърд Старк в „Първият отмъстител“ и „Зимният войник„, като освен в тях, участва и като крал Лейн в „Warcraft„.

Gotham Сезон 4

След като Сезон 3 на „Готам“ ни предложи първите кадри с … нека кажем Батман, Сезон 4 е тук, за да доразвие неговия образ.

Освен завръщането на повечето стари любимци, в Сезон 4 ще видим и първите появи на Scarecrow, който просто сърце не ми дава да го нарека Плашилото. Искрено се надявам Сезон 4 да продължи мрачната визия, която толкова отива на сериала.

Също и повече кадри на Селина Кайл в коженото облекло, ако може.

Lucifer Сезон 3

Както почти всички други трейлъри тук, „Луцифер“ също е базиран на комикс. Дяволът, на който му е писнало да бъде дявол и иска да си седи на земята и да работи като детектив, ще се завърне на екран на 2 октомври.

Това, което е интересно в Сезон 3 обаче, е, че първите епизоди в сезона реално са били последните епизоди в Сезон 2. Това също така значи, че Сезон 3, който беше обявен с 22 епизода, реално ще има цели 26. А това е добра новина.

Другата новина за Сезон 3 е и появата на Том Уелинг (Супермен в „Смалвил„), който ще поеме ролята на полицейски лейтенант. За да има драма, той също е хвърлил око на Декър, любимката на Луцифер, който пък ревнува от факта.

Защо трябва да имаме елементи от сапунена опера, един бог знае.

******

Но това не е всичко. Comic-con ни донесе и още трейлъри и тийзъри, за още филми и сериали. Понеже бройката става твърде голяма, да ги представим всички, сме оставили тези, които не запалиха искрица в нас, за финал:

Lego Ninjago

Vikings Сезон 5

The Gifted

Supergirl Сезон 3

Arrow Сезон 6

Krypton

The Walking Dead Сезон 8

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.