клавиатура Wave Keys

Logitech представя ергономичната клавиатура Wave Keys за повишаване на комфорта и физическото благополучие на потребителите

Отзивчива ергономична клавиатура Wave Keys, с която мигновено получавате познатото, удобно писане на бюрото в дома или офиса

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи Wave Keys, безжична ергономична клавиатура, която отговаря на повишената нужда от удобство и добра кондиция на работното място. Wave Keys предлага специален вълнообразен дизайн и компактно оформление, с което писането е познато и удобно. В допълнение клавиатурата разполага с интегрирана омекотена подложка за китките за целодневен комфорт. Тъй като хората от всички възрасти прекарват все повече време пред компютрите си, ергономичните им нужди през следващите седем години ще нарастват с 4,6% годишно, според наскоро публикуван пазарен доклад от RationalStat.

„Ние вярваме, че всеки заслужава да се чувства добре в края на работния ден! Затова се заехме да проектираме основни елементи от работното пространство, които са толкова привлекателни и лесни за употреба, колкото са и ергономични“, каза Арт О’Гним, генерален мениджър на Core Personal Workspace отдела в Logitech. „В основата на Wave Keys е физическото благосъстояние и комфорта на работното пространство. Клавиатурата постига целта си благодарение на своя научно-обусловен дизайн с печат на одобрение от водещи ергономисти.“

Уникалната форма на Wave Keys

Уникалната вълнообразна форма на Wave Keys поставя ръцете, китките и предмишниците в естествена позиция за писане, а интегрираната омекотена подложка осигурява повече опора за китките през целия ден. Компактното ѝ оформление пасва на работното Ви пространство, независимо дали сте у дома или в офиса. Клавиатурата се предлага в България в цвят графит.

клавиатура Wave Keys

Wave Keys е създадена в съответствие с целта на Logitech да създава продуктови изживявания, които подобряват живота на хората. Това означава, че екологичните и социални въздействия на продуктите се вземат предвид във всяко дизайнерско решение. Wave Keys е сертифицирана като въглеродно неутрална, точно както останалите продукти на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Пластмасовите части на Wave Keys в цвят графит включват 61% сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

Съвместимост

Wave Keys е съвместима с няколко операционни системи и се свързва лесно с до 3 устройства наведнъж, като Mac, PC и iPad, чрез Bluetooth® или включения приемник Logi BOLT за подобрена сигурност и лесно превключва между тях с натискането на един бутон. За още по-безпроблемни дни на бюрото, потребителите могат да персонализират изживяването си с приложението Logi Options+ и да настроят бързи команди за повече ефективност и производителност, като например „Не безпокойте“, за да останете концентрирани в работата си. Можете да създавате и интелигентни действия, които спестяват време и помагат на работата Ви да върви. Стартирайте сутрешните процедури на компютъра си само с едно докосване – така лесно ще започвате деня си и ще имате време за релакс и заслужена почивка през целия ден.

клавиатура Wave Keys

Wave Keys е най-новото допълнение към серията ERGO на Logitech, заедно с вертикалната ергономична мишка LIFT и други продукти за благополучие на работното място, която поддържа фокусирания върху човека и научно-ориентиран подход на компанията към продуктовия дизайн и изживяване. Клавиатурата е внимателно изработена и е преминала през няколко етапа на потребителски тестове, включително в лабораторията Ergo Lab на Logitech, и има печат за одобрение от US Ergonomics.

Цени и наличност

Wave Keys ще се предлага в цвят Graphite от 13 октомври 2023 г. на www.logitech.com и при други търговци на дребно в България на препоръчителна цена от 159,99 лв. с ДДС.

За Logitech

Logitech помага на всички хора да следват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е устойчив за хората и планетата. Ние проектираме хардуерни и софтуерни решения и продукти, които помагат на бизнеса да процъфтява и обединява хората, независимо дали работят, създават, играят или стриймват. Основана през 1981 г. със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.