Digital4Plovdiv 2023

Digital4Plovdiv 2023 се завръща със силна програма и повече стойност за посетителите

Осмото издание на конференцията Digital4Plovdiv 2023 ще се проведе на 12 и 13 октомври в Международен панаир Пловдив

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv ще се проведе за осми пореден път в древния град. На 12 и 13 октомври представителите на дигиталния бранш в страната, както и предприемачи и собственици на различни бизнеси ще се съберат в Международен панаир Пловдив, за да вземат участие в събитието, организирано от Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Използвайте промокод TECHNOLOGY20 за 20% отстъпка от цената на стандартния билет

Какво да очакваме от Digital4Plovdiv 2023?

По традиция програмата на събитието е разпределена в два дни, като всеки от тях има своя водеща тема. Първият ден ще се разглеждат теми, свързани с тенденциите в онлайн маркетинга, а вторият – ще бъде фокусиран върху новостите в онлайн търговията. Лекции ще се провеждат паралелно в две зали като за пръв път тази година ще бъде направен цялостен видеозапис на конференцията, достъп до който ще получат участниците, закупили Premium билет за събитието. Този тип билет също се предлага за пръв път, като идеята му е да носи продължителна добавена стойност на притежателя си.

Освен записа от цялата конференция, Premium билета предоставя достъп до няколко специално направени материала по поръчка на Digital4Plovdiv. Една от най-ценните разработки е пазарно проучване за е-комерс пазара в полза на дигиталните агенции и онлайн търговците, направено от авторитетна рисърч агенция, както и „365 дни Social Media Marketing чеклист“ и „SEO чеклист за бизнеса“, разработен от дигитална агенция специално за събитието. Към бонусите ще бъде и хартиеното копие на книгата „От идея до успешен онлайн бизнес – Наръчник за стартиращи онлайн магазини“.

Програмата

Тази година програмата на събитието ще представи повече от 60 лектори, водещи експерти и брандове в България. Освен разнообразието от теми посетители ще получат и разнообразие от формати. Организаторите са подготвили презентации, обсъждане на кейстъдита, горещи столове, Social Media Marketing Masterclass и  панелни дискусии. За пръв път тази година на сцената на Digital4Plovdiv 2023 ще се проведат 3 титанични дискусионни панела. Единият ще представи от най-големите екомерс търговци в България, вторият – ще събере най-известните подкастъри, а в третият специален панел за киберсигурност в електронната търговия ще видим водещи експерти от сектора, сред които и представител от икономическа полиция Пловдив.

Годишната конференция на България ще направи поглед напред в бъдещето, чрез  формата, панел на Дигиталните ШАМАНИ, който ще представи специалисти от няколко дигитални агенции, които ще опита да предскажат бъдещето за дигиталният маркетинг през 2024-та година.

Обърнете внимание!

За поредна година отново ще видим на Digital4Plovdiv сред лекторите нашият приятел и участник в Technology.bg Тео Захариев – ръководител SEO проекти в Студио Кипо.

Digital4Plovdiv 2023

Теодор е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове.

Лекцията ще започне в 14:35 на 13-ти октомври и темата ще е „SEO похвати през 2024 за онлайн магазини“, като ще бъдат разгледани следните интересни теми:

  • Какво е Topical Authority и как да го използваме в онлайн магазини?
  • Какво е Topical Map и как да работим с него?
  • Как да подобрим вътрешната архитектура на сайта си и да приоритизираме важните ключови фрази?
  • Как да подобрим качеството на съдържанието си, за да отговаря 100% на всички YMYL, Helpful Content и E-A-T ъпдейти на Google?

Заповядайте в нашите групи Технологични събития и Технологичното общество на България, за да получите специални отстъпки и новини от кухнята за най-горещите технологични, софтуер и маркетинг събития и продукти.

И не забравяйте:

Използвайте промокод TECHNOLOGY20 за 20% отстъпка от цената на всеки билет

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.