MX комплект

Logitech предлага първия MX комплект с клавиатура и мишка

MX комплект с клавиатура и мишка

Logitech International представя MX Keys S Combo, MX Keys S и MX Anywhere 3S, най-новите попълнения от премиум Master серията, предназначена за експертни потребители като разработчици на софтуер и творчески професионалисти. С добавянето на Smart Actions, нова функция в приложението Logi Options+, тези нови продукти – MX Keys S Combo, обновената клавиатура MX Keys S и подобрената мишка MX Anywhere 3S – ви довеждат с лекота до „състояние на потока“, периода от време, когато сте най-продуктивни и напълно потопени в работата си.

MX комплект

„Потребителите на MX целят да постигнат състояние на поток в работата си – пълно потапяне в работния и творческия процес – намирайки баланс между предизвикателството на поставената задача и индивидуалните си умения“, каза Анатолий Полянкер, генерален мениджър на MX гамата в Logitech. „Нашите нови продукти от Master серията, включващи Smart Actions в приложението Logi Options+, са предназначени за всеки, който търси прецизност, скорост и комфорт, за да постигне оптимална производителност и усещане за удовлетвореност.“

Smart Actions

Интелигентните действия в приложението Logi Options+ ви дават силата да автоматизирате множество задачи и да пропускате повтарящи се действия с едно натискане на клавиша, за да можете да рационализирате работния си процес с макроси. Включени са и предварително зададени интелигентни действия с опция за персонализиране, които спомагат за автоматизирането на общи задачи и така ви позволяват да свършите повече.

MX Keys S Combo

MX Keys S Combo включва новата клавиатура MX Keys S, любимата на всички почитатели на марката мишка MX Master 3S и удобната опора за китките MX Palm Rest. Заедно е по-добре! Тази комбинация дава възможност за по-бърза и по-прецизна работа, идеална за опитни професионалисти, фокусирани върху върхови нива на творчество и максимална производителност. Интелигентната подсветка и клавишите с възможност за персонализиране на MX Keys S допълват тихите кликове на MX Master 3S плюс бързото и прецизно скролиране и 8K DPI сензора с плавно проследяване по всички повърхности, дори и стъкло.

MX Keys S

Усъвършенстваната безжична клавиатура с подсветка MX Keys S осигурява перфектно Perfect Stroke писане с нископрофилните си клавиши, оформени като върховете на пръстите ви. MX Keys S е оборудвана с интелигентна подсветка, която разпознава приближаването на ръцете и осветява клавиатурата автоматично. Яркостта на подсветката се настройва в зависимост от светлинните условия в помещението, което вече може да бъде персонализирано в приложението Logi Options+. MX Keys S предлага подобрена клавиатурна подредба и разполага с три нови клавиша за максимална продуктивност и сътрудничество: глас към текст, заглушаване/включване на микрофона и емотикони. Предлага се в цветовете Graphite и Pale Gray.

MX Anywhere 3S

Изпитайте скоростта, прецизността и тишината на електромагнитното MagSpeed скролиране ​​в най-модерната безжична компактна мишка на Logitech, идеална за напреднали потребители, които търсят производителност, преносимост и комфорт навсякъде. Насладете се на технологията Quiet Click, която прави кликванията на MX Anywhere 3S по-тихи от тези на нейната предшественичка (MX Anywhere 3). MX Anywhere 3S разполага с 8000 DPI оптичен сензор, който проследява върху почти всяка повърхност, включително стъкло, и се движи в унисон с вас, докато се местите из различни работни пространства в дома или в офиса.

Подход към устойчивостта

Logitech се ангажира да създаде по-справедлив и благоприятен за климата свят, като работи активно за намаляване на въглеродния си отпечатък. Дизайнът на новите MX продукти ги прави избор, с който ще се чувствате добре. Пластмасовите части в MX Keys S, MX Keys S Combo и MX Anywhere 3S включват сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса. Така даваме втори живот на остаряла пластмаса от стара потребителска електроника – минимум 11% за MX Keys S, минимум 22% за MX Master 3S (като част от MX Keys S Combo) и минимум 61% за MX Anywhere 3S.

MX комплект

Алуминиевата планка в MX Keys S е произведена с възобновяема енергия вместо с енергия от изкопаеми горива за по-малък въглероден отпечатък. Хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки продукти на Logitech, потребителите подкрепят отговорното управление на световните гори. Всички продукти на Logitech са сертифицирани като въглеродно неутрални и използват възобновяема енергия, където е възможно по време на производството. Въглеродният отпечатък на нашите продукти е намален до нула чрез подкрепа на горските стопанства, възобновяемите енергийни източници, както и на общностите, засегнати от промените в климата.

Цени и наличност

MX Keys S, MX Keys S Combo и MX Anywhere 3S ще бъдат налични през юни 2023 г. на logitech.com и при търговци на дребно. Препоръчителната цена за MX Keys S е 230 лв. с ДДС, MX Keys S Combo е 430 лв. с ДДС, а MX Anywhere 3S е 200 лв. с ДДС. Приложението Logi Options+ е достъпно за безплатно изтегляне на адрес logi.com/optionsplus.

За Logitech

Logitech помага на всички хора да следват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е устойчив за хората и планетата. Ние проектираме хардуерни и софтуерни решения и продукти, които помагат на бизнеса да процъфтява и събират хората, независимо дали работят, създават, играят или стриймват. Основана през 1981 г. със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI).

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.