Logitech MX Keys Mini – нова безжична минималистична клавиатура

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи новите MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac, клавиатури, проектирани за създатели, които въплъщават повече мощ в минималистична безжична клавиатура. MX Keys Mini предлага най-добрите функции на пълноразмерната MX Keys, която потребителите познават и обичат, в минималистична безжична клавиатура, проектирана за всяко пространство, в което работите, независимо дали това е голямо бюро или домашен офис. Пишете с увереност, комфорт и стил на MX Keys Mini, която е изработена за ефективност, стабилност и прецизност и помага за максимизиране на творческия потенциал.

„Нашият нов по-малък форм-фактор е резултат от обратната връзка и желанията на обществото на създателите, които искат по-малка версия на нашата популярна MX Keys,” каза Tolya Polyanker, ръководител на MX Master серията за креативност и продуктивност в Logitech. „MX Keys Mini Ви позволява да си върнете контрола върху работното пространство и предоставя повече място за потока от идеи, докато предоставя продуктивност и комфорт в продължение на часове.”

Какви функции има Logitech MX Keys Mini?

MX Keys Mini е снабдена с Perfect Stroke, най-добрата немеханична технология за писане на Logitech. Минималистичния форм-фактор води до изравняване на Вашите рамене и позволява да позиционирате мишката по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане с ръката, което води до постигане на по-добра поза и подобрена ергономия. Сферично вдлъбнатите клавиши подчиняват всяка буква, команда и бърза комбинация на върховете на Вашите пръсти, без да препълват пространството с допълнителни клавиши, от които нямате нужда. Повишената стабилност на клавишите намалява шума, докато същевременно оптимизира отзивчивостта, а тактилното насочване на ръката прави ориентирането на пръстите лесно за непрекъсната работа. Три нови функции, предназначени да оптимизират работното преживяване посредством софтуера Logitech Options, са налични в MX Keys Mini: клавиш за диктуване (възможност на Windows и macOS, налична в определени страни), клавиш за заглушаване/включване на микрофона и емоджи клавиш.

Logitech MX Keys Mini

MX Keys Mini предлага бързо USB-C зареждане и се свързва лесно с до три безжични устройства посредством Bluetooth® Low Energy. Тя е съвместима с Windows®, Chrome, Linux и Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth и Logi Bolt USB приемника. MX Keys Mini за Mac е оптимизирана за macOS, iOS и iPadOS.

MX Keys Mini импонира на всяка индивидуалност със своите три цвята – розово, бледо сиво и графитено – и се съчетава отлично с мишките от серията Master като позволява да изградите пълна MX конфигурация и да творите, както никога до сега.

Продуктите на Logitech

В Logitech продуктите са проектирани да осигуряват чудесно потребителско преживяване и да минимизират въздействието върху околната среда. Устойчивият дизайн взема предвид екологичното и социално въздействие от момента на доставка на необработените материали чак до края на жизнения цикъл и затова някои от пластмасовите части на MX Keys Mini са произведени от рециклирана пластмаса (PCR) — 30 процента за графитената и 12 процента за бледосивата и розовата. PCR програмата на Logitech илюстрира фокуса на марката върху устойчивостта и възможността за иновации с цел предоставяне на втори живот на материалите, което намалява въглеродния отпечатък на индустрията. До края на 2021 г., половината от текущата линия от мишки и клавиатури Personal Workspace на Logitech ще включва някакво ниво на PCR пластмаси, а новите продукти ще използват PCR пластмаса където е възможно. Картонената опаковка на MX Keys Mini е произведена с материали от FSC(R)-сертифицирани гори, което отразява посвещението на Logitech да подкрепя отговорното управление на световния горски фонд.

Препоръчителната цена за MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac е 219,99 лв. с ДДС. MX Keys Mini for Business ще бъде налична по-късно през октомври на някои ключови пазари.

За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Blue Microphones, Ultimate Ears и Jaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Споделете Вашето мнение за новата безжична клавиатура Logitech MX Keys Mini в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.