leprechaun returns

Директно продължение на първия „Леприкон“ се задава през 2019 година

За всички фенове на малкото злобно човече, днес е прекрасен ден за добри новини. SyFy обявиха, че през следващата година ще се появи филм с името „Leprechaun Returns“. Въпросната лента ще бъде директно продължение на оригиналния филм от 1993 г. с Дженифър Анистън в дебютната си роля за големия екран.

Недоразумението, наречено “Origins”, от преди няколко години е напълно забравено и авторите се насочват към първоначалната идея. Лошата новина е, че Уорик Дейвис, който изигра брилянтно ролята на садистичния и алчен леприкон във всички предишни филми, няма да се завърне. Все пак от SyFy пуснаха кратък тийзър, който може да гледате по-долу. В него виждаме новото “лице” на поредицата и определено ни допада. Актьорът, който трябва да поеме щафетата, се казва Линден Порко и ето какво ни е подготвил той:

„Leprechaun Returns“ ще се развива 25 години след оригиналния филм и ще игнорира напълно последвалите продължения. Група ученички съживяват създанието, когато разрушават няколко постройки, за да построят своята клубна къща. Както и може да се очаква, леприконът отново е жаден за кръв и е готов на всичко, за да намери своето откраднато злато.

Освен вече споменатия Порко в ролята на създанието, в новия филм ще вземат участие още Тейлър Спрейтлър, Пепи Сонуга, Сай Бенет, Емили Рийд, Бен Макгрегър и други. Марк Холтън, който участва в лентата от 1993 година, ще се завърне и тук като познатия на всички Ози.

Добрите новини обаче не спират до тук. Това, което лично нас най ни привлича към новия проект, е участието на Стивън Костански като режисьор. Костански е един от двамата отговорни за чудесния “The Void” от 2016 година и надеждата ни е за един наистина качествен и страшен хорър. Освен това той е привърженик на практическите ефекти, което може да бъде още по-голям плюс. Сценарият ще е дело на Сузан Кейли, която е работила над “Ash vs Evil Dead”.

„Leprechaun Returns“ е насрочен за март месец 2019 година.

За финал ви предлагаме да си припомните статията ни за оригиналния леприкон и филмите му до този момент. Може да я прочетете тук.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!