3 From Hell

Роб Зомби започна снимките на продължението на „The Devil’s Rejects“

Повече от десетилетие беше нужно на Роб Зомби, за да реализира продължението на своя хит „The Devil’s Rejects“. За радост на всички хорър фенове, то вече е факт, а снимките текат с пълна сила. Третият филм от поредицата, която започна с „House of 1000 Corpses“, носи заглавието „3 From Hell“ и предполага завръщането на семейство Файърфлай от мъртвите.

Припомняме ви, че филмите са реверанс и опит на Зомби да покаже своята любов към слашър класики като “Тексаското клане” и “Хълмовете имат очи”. Началото е поставено през 2003 година с чудесния „House of 1000 Corpses“. Две години по-късно се появява и неговото продължение, което и до ден днешен остава един от най-добрите филми на режисьора. Съвсем логично беше той отново да се завърне към извратеното и садистично семейство Файърфлай. Информацията за сюжета на „3 From Hell“ е изключително оскъдна на този етап, но едно е сигурно – Капитан Сполдинг, Отис и Бейби отново ще сеят смърт и разруха и ще го правят с усмивка на уста.

 В съзнанието всеки, който е гледал „The Devil’s Reject“, веднага ще изникне един много важен въпрос. Как Роб Зомби ще върне своите антагонисти за продължението? Всички помним какво се случи с триото в края на филма. Нека си припомним култовата сцена:

Възможно ли е, подобно на „Петък 13-ти“, злодеите да се завърнат под някаква свръхестествена форма, както и заглавието на новия филм предполага? Разбира се, по-правдоподобен вариант би бил, те да не са умрели просто от раните си, което ще е малко прекалено. Явно ще трябва да почакаме още малко за информацията.

Самият Зомби вече потвърди, че съпругата му Шери Муун ще се завърне в ролята на Бейби, както Сид Хайг и Бил Моузли като Капитан Сполдинг и Отис респективно. Освен това стана ясно, че жанровият актьор Остин Стокър също ще се включи във филма. Той е познат на феновете от оригиналния “Assault on Precinct 13”, “Battle for the Planet of the Apes”, “Horror High” и други.

С интерес ще следим за още новини по темата.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!