Докладът на Acronis

Acronis вече и на български език – полезни ресурси за партньори и потребители

Acronis, глобалният лидер в кибер защитата, пусна българска версия на своя уебсайт   в подкрепа на своите бизнес партньори и потребители – корпоративни и индивидуални – от цяла България. Освен, че информацията за технологиите и решенията на Acronis сега вече е достъпна на български език, сайтът предлага полезни ресурси за организациите-потребители, доставчиците на управляеми услуги и домашните клиенти в страната.

Предвид интензивната дигитализация на бизнеса в глобален мащаб в последните няколко години и драстичния ръст на кибер престъпленията, организациите днес се нуждаят от мощна и безкомпромисна киберзащита. В българския сайт на Acronis те могат да се запознаят с принципите и механизмите на функциониране на интегрираните решения на компанията, базирани на изкуствен интелект, осигуряващи уникална сплав от грижи за данните и процесите в организацията: защита от злонамерен софтуер и хакерски атаки, динамично управление на бекъпи с цел светкавично възстановяване на данни и бизнес-процеси, както и централизирано управление.

Българският сайт на Acronis

Успоредно с това българският сайт на Acronis предлага подкрепа за риселърите и доставчиците на управляеми услуги, които искат да осигурят на своите клиенти киберзащита от най-висок клас. Той помага на партньорите с насоки да постигнат най-доброто в предотвратяването на загубата на данни при своите клиенти и да осигурят непрекъснатост на работата на клиентските организации. Доставчиците на услуги могат да разширят своите съществуващи услуги с усъвършенстваните пакети за безкомпромисна виртуална защита от Acronis. Успоредно с това експертите от партньорските структури могат да получат достъп до редица технически и маркетингови ресурси, чрез които да улеснят работата на своите клиенти – например уебинари, ръководства, анализи на конкретни казуси и др.

Acronis

Индивидуалните клиенти също са на фокус в новия, български сайт на Acronis. След като през последните две години работата от дома се възприе за норма в почти всички сфери на дейност, а границата между лично и служебно в дигиталната среда до голяма степен е размита, защитата на личните устройства е по-важна от всякога. Домашните потребители могат да намерят в българския сайт на компанията разширена информация за решенията на Acornis за домашен офис, чрез които са в състояние да обезопасят своя дигитален свят и да запазят в безопасността ценните си данни. Налице е и помощ за боравене с продукта като достъп до фирмената база знания и връзка към дискусионните форуми на Acronis.

„Българският офис на Acronis има централна роля за разработването на цялостната платформа за киберзащита на Acronis; всъщност ние сме основният развоен център на Acronis в глобален мащаб,“ коментира Пламен Тошев, управител на Acronis България. “Затова е съвсем логично и естествено да подкрепим българските си партньори и потребители чрез сайт на български език, където те да намират нужната им информация бързо и лесно“.

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и киберсигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана киберзащита, която гарантира справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят “SAPAS” – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност. Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ специалистите, Acronis осигурява върхова киберзащита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн, Acronis предпазва всяка среда – от облака до хибридните системи и до инсталационните решения – на ниска и предвидима цена.

Основана в Сингапур през 2003 г. и регистрирана в Швейцария през 2008 г., Acronis вече има повече от 2000 служители на 34 локации. На нашите решения се доверяват повече от 5.5 млн. домашни потребители, 500,000 компании и водещи професионални спортни отбори. Продуктите на Acronis се предлагат от повече от 50,000 партньори и доставчици на управляеми услуги в повече от 150 страни на 26 езика.  достъпно на 25 езика в над 150 държави и се използва от над 20 000 доставчици на услуги за защита, предпазвайки повече от 750 000 предприятия.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.