Humble Bundle

Humble Bundle с коледен календар за геймъри

Дойде отново онова време от годината, когато обществото се разделя на три лагера. Тези, които надушват коледния дух и в аромата на мандарините. Тези, които мислят, че е прекалено рано да се украсява елха.  И тези, които тайничко дебнат коледните намаления. За геймърите – представители на третата група, сезонът е особено вълнуващ. Без значение какво точно дебнете, вероятността то да изскочи отнякъде с етикетче за намаление е огромна. Епицентърът на коледните намаления на игри от дълги години е магазинът на Steam.  В последните няколко години обаче мощност набраха и множество алтернативи, най-известни от които вероятно са магазинът на Humble Bundle и GOG.

И макар че се очаква повечето промоции да започнат едва следващата седмица, Humble Bundle ни изненадаха с най-големия бъндъл, които сме виждали – Yoggscast Jingle Jam Bundle 2017. Или с други думи – игри, DLC-та и други бонуси на обща стойност от $847, само за $35.

Humble Bundle

Yogscast Jingle Jam Bundle 2017

Стартирали през 2008 година като двама приятели със скромен YouTube канал, в наши дни The Yogscast се успешна развлекателна организация с множество YouTube и Twitch канали, известни групово като The Yogscast Family. Първият Yogscast Jingle Jam Bundle се появи през 2015 година с общо 15 игри и няколко in-game бонуса на обща стойност от около $200 и цена на бъндъла от $25.  А в духа на Коледа и мисията на Humble Bundle, 100% от събраните приходите ще отидат за благотворителност.

През 2016 година това се повтори, този път с бъндъл от над 50 игри с обща стойност от около $500, с цена за бъндъла – $35. Подобно на детските коледни календари с шоколадче, този път игрите бяха разкрити постепенно между 1-ви и 31-ви декември. Явно решени отново да надхвърлят себе си, тази година съдържанието на Yogscast Jingle Jam Bundle възлиза на $847 долара. Цената на бъндъла остава само $35, а както в предишните две години, 100% от приходите ще бъдат дарени за различни благотворителни инициативи. Ако вече сте започнали да разтваряте портфейла, за Yogcast Jingle Jam Bundle 2017 натиснете тук.

Humble Bundle, Yogscast Jingle Jam Bundle 2017

Заслужава ли си всъщност?

За разлика от предните две години, наличните бройки за тазгодишния бъндъл са неограничени. В случай на привършени ключове за някое от съставните заглавия, това ще бъде обявено своевременно от Humble Bundle, но дори с 1-2 или 4-5 липси, сделката все още би била добра. Липсата на ограничения в наличността на самия бъндъл позволява да почакате. Когато по-голяма част от включените заглавия бъдат разкрити, ще можете лесно да прецените за себе си, заслужава ли си инвестицията. Все пак мнозина биха предпочели да дадат 50 лева за една игра, която знаят, че ще харесат със сигурност, пред това да ги дадат за 50 игри, от които може и нито една да не им хареса.

На първо четене Yogscast Jingle Jam Bundle, макар и масивен в съдържанието, не е особено евтин. $35 по курса на долара към момента на писане на този материал отива към 58 лева. Което пък е с около 58 лева над коледния гейминг бюджет на един средностатистически студент. Но за какво иначе са празниците, ако не за споделяне?! С огромния брой и разнообразие на съдържанието си, бъндълът представлява една прекрасна групова покупка. Дори само при трима участници, цената пада до малко над 19 лева на калпак. В една сплотена приятелска среда, подялбата не би трябвало да представлява проблем, така че всеки да остане повече от доволен от дела си.

Humble Bundle

A bang for your buck

Освен множеството благинки, на които ще могат да се насладят притежателите на Yogscast Jingle Jam Bundle, съществува възможността да участвате в мултиплейър сървърите на Yogscast за игри като Rust. Това можете да направите през страницата на вашата покупка, чрез бутона „Submit Steam ID“. А що се отнася до самите благинки, по-вълнуващите заглавия разкрити до тук, са както следва:

Rust (Early Access) – Единична цена 19,99€

Мултиплейър сървайвъл играта на Facepunch Studios продължава да стои в Early Access близо 4 години след първоначалната си поява в Steam. Но това не й пречи да бъде една от може би най-добре приетите игри в това положение, което само по себе си е аргумент в нейна полза.

Guildwars 2: Heroic Edition – Единична цена 33€

Освен едноименното MMO, с този ключ ще получите и бонуси в самата игра, като например Suit of Legacy Armor, 18 slot inventory expansion, 10 XP boosters. Красивата графика и динамичните куест ивенти в Guild Wars 2 няма да ви позволят да скучаете, а липсата на месечен абонамент ще ви позволи да я изоставяте и да се завръщате, когато ви е удобно.

Garry’s Mod – 9,99€

Играта, която ви позволява… всичко. Създайте свой собствен свят или играйте някой от множеството страхотни модове, създадени от останалите GMOD фенове.

Chivalry: Medieval Warfare – 22,99€

С фокус върху мултиплейър играенето, Chivalry: Medieval Warfare ще ви постави в обувките на средновековен боец и ще ви позволи да премерите силите си срещу други играчи на бойното поле.

https://www.youtube.com/watch?v=DEzfzis725k

Gunpoint – 7€

Gunpoint е 2D стелт пъзел игра, в която ще влезете в ролята на наемен шпионин. Инфилтрирайте високо засекретени локации и се сдобийте с нужната на клиентите ви информация. За да се справите с мерките за сигурност, ще се възползвате основно от своето Crosslink устройство. То ще ви позволи да преопределите връзките между системите за сигурност в сградата по свой вкус.

Q.U.B.E. Director’s Cut – 7,99€

Q.U.B.E е пъзел игра от първо лице, в която ще трябва да използвате своята високотехнологична ръкавица, за да манипулирате кубове в околната среда, така че да решите множеството поставени пред вас пъзели.

И вече надскочихме $100 стойност, а още дори не сме преполовили разкритото дотук съдържание на бъндъла. Сред тях са и Dungeon of the Endless и Defend Your Life: TD, Ancient Planet – три изключително забавни tower defense заглавия. Dreaming Sarah и Teslagrad – два доста интересни инди платформъра и Re Think – още една пъзел игра от първо лице.

Събраните дотук средства за благотворителност надхвърлят 3.1 милиона долара, като даренията продължават да прииждат с всяка покупка. Ако прецените, че нямате нужда от бъндъла, бихте могли да се включите с $5 опцията. Тя ще ви даде възможността и да изпратите кратко послание до Yogscast наживо по време на стрийм. Бъндълът ще е активен до 31 декември или още шест дни, след като последните заглавия в него бъдат разкрити. А дотогава ние ще продължаваме да бдим над останалите коледни промоции и да ги споделяме с вас своевременно.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иван Иванов