Намаления на xbox one

Microsoft обяви огромни намаления на Xbox one

След по-малко от седмица идва гейминг събитието на годината – Е3. Ако това не е повод за празник за гейминг нацията, не знаем кое е. По този случай Microsoft обяви доста прилични намаления на Xbox One, от които можем да се възползваме, ако вече не сме се прецакали да си купим конзола на нормалните цени. Точно това чакат някои хора, които винаги дебнат намалeния.

Намаления на Xbox One конзоли

В магазина на Microsoft и неговите оторизирани продавачи можем да открием временните намаления на Xbox One. Microsoft нарече това „Най-голямата Xbox разпродажба на годината“. Въпреки скъпата доставка до България, пак можем да спестим някой лев, та да има и какво да ядем този месец. Цените, които влизат в сила в Четвъртък – 07.06, са следните:

  • 500GB Xbox One S – $199 – 333BGN
  • 1TB Xbox One S (всички бъндъли) – $249 – 416BGN
  • Xbox One X – $449 – 751BGN

One, one s, one x

Намаления на Xbox live Gold Membership

Освен намаленията на Xbox One конзоли, можем да получим и намаления на членствата, които са ни нужни за онлайн игра. Един месец членство и Xbox Game Pass ще струват само по долар за парче, което е 1,70лв. Xbox Game Pass ни дава възможност да играем всички Microsoft ексклузиви, като State of Decay 2 и Sea of Thieves. Тоест, получаваме месец игра за по-малко от два лева. Абсолтно си струва, даже в момента авторът пише с едната ръка, а с другата си търси кредитната карта.

Xbox Live Gold

Намаления на игри

В духа на празника, Microsoft ще ни предложи и намаления на над 300 игри. Някои от тях са: Battlefield 1, FIFA 18, NBA 2K18m, Assassin’s Creed Origins, Forza Motorsport 7, Destiny 2, Super Lucky’s Tale, Monster Hunter: World, PlayerUnknown’s Battlegrounds, и Sea of Thieves.

Освен конзолите, членството и игрите, също ще получим и намаления на in-game-purchases и експанжъни на игрите. Кои точно – не е обявено все още.

Xbox Game pass

Това са повечето намаления, които Microsoft ще обяви наживо на 07.06. За по-конкретна информация около нещата, които не сме изброили или само сме споменали – ще трябва да изчакаме още малко. Междувременно, ако искате да получавате още актуална информация от света на гейминга – следете нашия сайт и не забравяйте да посетите нашата официална фейсбук група – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?