Хищникът

„Хищникът“ – част от актьорския състав и начало на снимките

Хищникът – The hunt is on!

Един от най-обичаните и безмилостни извънземни ловци се завръща със своя четвърти филм. Началото на снимките беше поставено само преди броени дни – в понеделник. Новият филм е поверен в ръцете на не кой да е, а един от актьорите от оригиналния филм на Джон МакТиърнън от 1987-ма година – Шейн Блек.

Блек, който изпълни ролята на една от първите жертви – Хоукинс – в Холивуд е по-известен като режисьор и сценарист. Зад гърба си има заглавия като „Iron Man 3„, „The Nice Guys„, „Kiss Kiss Bang Bang„, „Lethal Weapon“ и други. За да „отпразнува“ старта на снимачния процес, той пусна снимка на част от актьорския състав на филма, която можете да видите по-долу, заедно със самото изказване.

Показаните актьори са (от ляво на дясно) Стърлинг К. Браун, Треванте Роудс, Бойд Холбрук, Оливия Мън, Кийган Майкъл Кий и младия Джейкъб Тремблей на преден план до Шейн Блек. За съжаление информация за сюжета или самите роли на всеки един няма никаква, но с напредване на времето и това ще стане ясно. Последната новина от вчера е, че и звездата от „Игра на троновеАлфи Алън се присъединява към колектива. Като какъв, предстои да разберем.

Рейтингът!

Една добра новина обаче, лично споделена от режисьора, ще зарадва всички фенове на франчайза. Голяма част от притесненията бяха, че новата част ще се опита да „омекоти“ тона си, да бъде по-лесна за харесване и от нови зрители. За щастие „The Predator„, както простичко е озаглавен четвъртият филм, няма да прави нищо подобно.

Лентата ще бъде твърдо R рейтинг и място за компромиси няма да има.

Стискаме палци всичко да се нареди и да върви по план. Премиерата се очаква да е на 16-ти февруари 2018. Самият Блек е както режисьор на лентата, така и сценарист заедно с Фред Декър, с който вече са работили заедно по „The Monster Squad„.

Повече информация със сигурност ще може да се очаква през идните месеци.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!