Начало / Гейминг / GoG представят Голямата Сделка – Big Deal Sale
GoG ни представя своята Big Deal Sale
GoG ни представя своята Big Deal Sale

GoG представят Голямата Сделка – Big Deal Sale

BIG DEAL Sale на готините пичове от GoG (създателите на сериите за Гералт – The Witcher) ни предлага една наистина Голяма сделка под формата на над 200 игри, намалени до минус 90% от пазарната им стойност. И понеже ние – геймърите от Technology.bg, сме толерантни и признаваме всички геополитически гейм разпространители на пазара, сега с радост ще ви информираме за тази разпродажба.

Нещо ново се задава

Тук ни посреща не толкова нова концепция за разпродажба, колкото нови заглавия, които са и хедлайнери на събитието. Съвсем пресни предложения, като Hob,  Cryptark и Sudden Strike 4 са включени в Big Deal Sale. Покрай тях чакаме с нетърпение интересни вкуснотии, като Cupcake, Ruiner, Elex, Battle Chasers: Nightwar – всяко едно от тези заглавия има и preorder опция. В допълнение към всичко това, от GoG мистериозно обещават за „нещо специално“ при всяка покупка от разпродажбата във вторник. Никой не знае какво ще бъде това нещо, дори и ние от Technology.bg. Да си признаем – добрите славяни от Goog old Games правят нелоши предложения за покупка на сносни заглавия, подходящи за всеки джоб на всеки геймър, попаднал под влиянитето на праведния виртуален материализъм. А и Габен винаги може да поеме малко здравословна конкуренция, нали така?

Акценти

В Big Deal Sale ни се предоставят над 200 заглавия, като ценовото намаление стига до -90%, или игри за под 2 (два) долара. Последните са Her Story (-75%),  Aarklash Legacy (-90%), Lichdom Battlemage (-95%), the Blackwell Bundle (-90%). Ако никое от тези заглавия не ви говори много, то следващите със сигурност ще ви направят впечатление:

Shadowrun: Dragonfall (-80%)

Satellite Reign (-80%)

Rogue Legacy (-80%)

Little Nightmares (-40%)

Tacoma (-20%)

This War of mine (-75%)

Голямата Работа

Както пояснихме, това са само малка част от предложенията в GoG Big Deal Sale. Останалите ще трябва да си ги потърсите сами – все пак това също е част от удоволствието. Но побързайте – цялата тази промоционална вакханлия ще продължи до 25-ти септември. Ние определено ще се възползваме от някои предложения, съветваме ви да сторите същото, или поне да си помислите. Пишете ни в коментарите, ако сме ви били полезни с тази новина. Приятно пазаруване!

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.