Genesis Radon 800

Genesis Radon 800 – нови ултралеки геймърски слушалки

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи своите нови слушалки Genesis Radon 800 със затворен дизайн и 7.1 съраунд звук. Със супер олекотения си дизайн теглото на слушалките с меките подложки за уши, свързани с 3,5 мм кабел, е само 179 грама. В комбинация с отличната вентилация, това гарантира дълги часове гейминг сесии без досадна болка.

Genesis Radon 800 работят на честота 20-20 000 Hz. Те са оборудвани с 40-милиметрови говорители, 7.1 съраунд система и подвижен микрофон с -42 dB чувствителност. Комплектът включва и чифт наушници, както и сменяем USB-C кабел с дължина 1,8 м, напълно съвместим с други устройства. В комплекта е включен и класически 3,5 мм кабел за минижак, който позволява на потребителите да играят на конзоли от различни поколения.

Genesis Radon 800

Новите слушалки също така използват атрактивна система за LED осветяване, което им придава изцяло игрови характер. Потребителите ще се насладят и на бутон за сила на звука и заглушаване, разположен на една от подложките за уши. Производителят заявява, че Radon 800 са най-леките слушалки със 7.1 съраунд система. Пълният комплект с 3,5-милимтеров минижак и текстилни наушници тежи само 178,9 грама, което ги прави идеални за гейминг сесии.

Genesis Radon 800 ще са налични на българския пазар от последното тримесечие на годината и ще се предлагат на цена от около 110 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.