Deus Ex

Deus Ex е жив, вярвайте ми!

Измина известно време откакто Deus Ex: Mankind Divided се появи на пазара. А от рилийза на последното от DLC-тата към играта – A Criminal Past – изтече вече малко повече от година. И с прииждащото E3 все още не сме чули нищо по отношение на потенциален нов Deus Ex. Е, не бойте се! Причината за това не е, защото такъв никога няма да има!

Deus Ex
Вместо със стандартните мега-яки-стокови-картинки от играта ви облъчваме с автентични великденски яйца от Deus Ex: Mankind Divided.

Жив е Deus Ex, жив е!

За разлика от други случаи, в които разчитаме изцяло на слухове или предполагаеми количества продажби, тук имаме тежката дума на David Anfossi – главата на Eidos Montreal – сред чиито думи по време на интервю за новия Tomb Raider се дочуло нещо от сорта на „Deus Ex е жив, вервайте ми!“ (груб превод).

Е, разбира се, като се имат предвид плановете на Eidos Montreal за обозримото бъдеще, не можем да се надяваме на скорошно свиждане с любимия ни Adam Jensen (опазил ни Бог от различен протагонист). А като казваме планове, то имаме предвид доста субстанциални проекти. Като започнем със съвсем скоро предстоящия Shadow of the Tomb Raider, та минем през очакващата се догодина игра по Marvel-ския The Avengers, та стигнем чак до засега изцяло обоснованата на слухове Guardians of the Galaxy игра. Eidos Montreal определено имат с какво да се занимават.

Deus Ex
Не е важно какво има в апартамента, важно е да влезеш. А трупането на кутийки в процеса е изцяло добавен бонус само по себе си.

За сметка на това, една игра, която със сигурност няма да видим в скоро време, е продължение на Thief. Шеф Anfossi отдавна смачка всякакви слухове в тази посока, и то по доста директо-безсърдечен начин. Разбира се, можем да се надяваме, че някой ден, но не по-рано от следващия Deus Ex, ще видим и следващия Thief – една също толкова незабравима игра.

В момента, в който чуем нещо ново по този или друг интересен въпрос, ще споделим и с вас!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иван Иванов