Нов трейлър за Tomb Raider: Първа мисия

Нов трейлър за Tomb Raider: Първа мисия

Лара Крофт е един от най-емблематичните женски персонажи в гейминг света и като такава съвсем логично преди няколко години направи скок и в света на киното. Ако някой ден имате шанса отново да гледате първите два филма за Ларчето с Анджелина Джоли в главната роля, ви съветвам да не го правите. Те не бяха нищо специално още тогава, а сега съвсем не са остарели добре. За да запълнят тази Лара Крофт празнина в живота ни, Warner Bros и Metro-Goldwyn Mayer (MGM) се заеха да направят изцяло нов филм по темата за „археоложката“ с големите … очи. А днес ни представиха и втория, определено по-добър трейлър за Tomb Raider: Първа мисия.

Ако първият трейлър се фокусираше повече върху действието и приличаше на кадри от играта, но заснети с камера, то в този трейлър за Tomb Raider: Първа мисия имаме малко повече акцент върху историята. А ако нямате идея каква е историята, тя е базирана на Tomb Raider играта от 2013 година и като цяло е следната:

Лара Крофт отива да издирва отдавна изчезналия си баща в Дяволско Море, край Япония. Корабът ѝ попада в буря и тя и екипажът се оказват корабокрушенци на незнаен остров. Но скоро откриват, че не са сами и че точно това е островът, на който бащата на Лара е видян за последно.  Тя, заедно с няколко верни другари, трябва да се изправи срещу отбор врагове, които ги превъзхождат по численост и по въоръжение.

В ролята на новата Лара Крофт ще видим Алисия Викандер, а зад камерата ще застене почти непознатият норвежки режисьор Роар Утхауг.

„Tomb Raider: Първа мисия“ излиза по родните кина на 16 март.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.