Bloodshot – втори официален трейлър

Ако не ви е омръзнало от филми по комикси – ето още един! При това с Вин Дизел в главната роля! Доста готин трейлър, предвещаващ много екшън и битки. Преди известно време писахме в нашата Facebook група КиноЗона и публикувахме първия трейлър, но не бяхме особено впечатлени. Е, сега е време да видим и втори официален трейлър на Bloodshot, и този определно е по-добър!

Бихме искали да уточним, че не очакваме филм от ранга на „Черната пантера“, „Черната вдовица“, „Черният рицар“ или някакви други черни супергерои. Напълно наясно сме с това, че от Sony Pictures Entertainment (SPE) няма да предложат подобен мащаб или качество, затова леко понижихме очакванията си (дори направо ги занулихме) и вторият официален трейлър на Bloodshot ни се стори много приятен. Все още помним Вин Дизел колко беше як в „Пълен мрак“ и „Хрониките на Ридик„. Тук амплоато му на лошо момче малко повече ни прилича на лош чичо, но все пак човекът си изглежда супер добре. Според нас режисьорът на филма Дейв Уилсън също живее с тези спомени и затова е кастнал господин Дизел.

Какво още можем да споделим за този предстоящ филм. Например това, че Дейв Уилсън е режисирал кинематографичните сцени и трейлърите на не един и два игрови проекта като например :

  • Warhammer 40,000: Dawn of War, 
  • Mass Effect 2,
  • Star Wars: The Force Unleashed II,
  • Star Wars: The Old Republic (за тази игра не сме се изказали много ласкаво, но може да прочетете мнението ни тук ),  
  • Star Wars: The Old Republic – Knights of the Eternal Throne

Но това, което ни направи най-голямо впечатление, е, че Уилсън, в комплект с още някакъв пич, е режисирал един от много яките епизоди в страхотния сериал Love, Death & Robots, а именно Sonnie’s Edge (по-долу можете да видите един много добър музикален микс с епизода, а ако сте пропуснали сериала, си наваксайте).  Ето това е другата причина, поради която се изкефихме толкова на втория официален трейлър на Bloodshot. Освен това тук Вин Дизел троши зъби, кости и гледа лошо.

Премиерна дата за филма : 21 февруари 2020 г.

Love Death & Robots | Sonnie’s Edge (music mix)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Светослав Богданов