Black Widow (Черната вдовица) – какво знаем досега + финален трейлър!

Преди час от MCU (Marvel Cinematic Universe) ни зарадваха с финален трейлър на предстоящия филм Black Widow (Черната вдовица). С ръка на сърцето можем да заявим, че очакваме двадесет и четвъртия филм от предългия път на Marvel Cinematic Universe с огромно нетърпение. За разлика от първия официален трейлър на Black Widow, тук се виждат няколко нови кадъра, нови екшън сцени, които както винаги са страхотни, а Скарлет Йохансон е прекрасна. Но не сме и очаквали друго, нали?

Black Widow (Черната вдовица) – Описание

  • Формат: Филм
  • Година: 2020 г. 
  • Жанр: Екшън, приключенски, фантастика
  • Режисьори: Кейт Шортланд
  • Главни актьори: Скарлет Йохансон, Робърт Дауни-младши, Флорънс Пю и др.
  • Премиера: 01.05.2020 г. 
  • IMDB

Съвсем скоро бе пуснат и първи официален трейлър на Black Widow, а сега можем да се насладим и на втори. Ето го и него:

Black Widow (Черната вдовица) – ФИНАЛЕН трейлър

Black Widow (Черната вдовица) – втори трейлър

Кратка история

Датата за премиера е 1 май 2020 г. и сме много щастливи, че най-накрая филмът ще види бял свят, след всички премеждия, през които премина. Първото обявяване за него е през далечната 2004 г., като тогава за сценарист и режисьор се спряга Дейвид Хайтер. Разбира се, проектът потъва и през 2006 г. „Марвел“ си връща правата над Black Widow (Черната вдовица).

По-късно, през 2009 г. от „Марвел“ започват издирването на своята Черна вдовица, като за ролята първоначално е спрягана Емили Блънт. Тя обаче не успява да я вмъкне в графика си, затова около март месец същата година Скарлет Йохансон подписва много приятен договор, за да изиграе Наташа Романоф (Black Widow), като сделката включва възможност за множество филми.

Някъде през 2010 г. президентът на „Марвел Студиос“ Кевин Фейги обявява, че вече обсъждат идеята около соло филм за Черната вдовица.

Лека-полека машината на времето в тази история ни пренася в 2014 г., когато Фейги решава да хвърли още малко трохи на нарастващата фенбаза на MCU (Marvel Cinematic Universe) с изявлението, че след разкритието за произхода на Черната вдовица в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ вече със сигурност би искал да види повече за нея в самостоятелен проект.

Отново завъртаме колелото на времето и сме в октомври 2017 г., когато Фейги се среща с Йохансон, за да обсъди евентуалното режисиране на соловия проект за Черната вдовица. Това се случва преди от „Марвел“ да започнат да наемат сценаристи за проекта. Малко след това, през декември, е наета и Джак Скафър, на която е поверено написването на сценария за предстоящия филм и верни на динамиката си, от „Марвел“ поставят срок преди края на 2017 г.

Затваряме очи за едно кратко премигване и машината на времето ни прехвърля във февруари 2019 г., където за сценарист е нает Нет Бенсън, който трябва да пренапише частично сценария на Джак Скафър (бързата работа – срам за майстора, както се казва). След това се започва лудешкото търсене на актьорски състав и почти достигаме финалната си точка с официалното обявяване на самостоятелния филм за Black Widow (Черната вдовица) на SDCC (San Diego Comic-Con) през юли, а като премиерна дата е обявена 1 май 2020. Друго, което можем да споделим с вас, е, че филмът ще проследява история на Наташа Романоф (Black Widow), която се позиционира СЛЕД събитията в „Капитан Америка: Войната на героите“.

Black Widow (Черната Вдовица) – първи трейлър

Очаквате ли с нетърпение новата изява на Наташа Романоф? Споделете с нас и елате да обсъждаме заедно всеки нов трейлър, филм, сериал, ревю, награда и още много други в КиноЗона.  До скоро 🙂

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Светослав Богданов