Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – първи тийзър и постер

Първи тийзър и постер на Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Шан-Чи и легендата за десетте пръстена) пуснаха Марвел преди броени часове.

Това е първият самостоятелен филм на студиото, което ще се фокусира изцяло върху азиатски супергерои. В тийзъра не разбираме много за сюжета, но нещото, което ми направи силно впечатление е изумителната бойна хореография. Така че мога спокойно да кажа, че съм нетърпелив да видя повече от това заглавие. Надявам се, скоро от студиото да пуснат и пълен трейлър на филма, в който ще разберем повече за сюжета. Иначе първата поява на Шанг-Чи в комиксите е през 1973-та, а негови създатели са Стив Ингълхарт и Джим Старлин. Героят бива създаден, след като бойното изкуство Кунг-Фу набира популярност в САЩ.

Актьорът Сами Лу, който ще играе главната роля, сподели в профила си в Туитър и първи постер на филма.

Постер на Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Шанг Чи и легендата за десетте пръстена)

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Шан-Чи и легендата за десетте пръстена) – Описание

  • Формат: Филм
  • Премиера: 03.09.2021 г.
  • Жанр: Екшън, приключенски, фентъзи, супергеройски
  • Режисьор: Дестин Даниел Кретън
  • Главни актьори: Сами Лу, Тони Люнг, Аукуафина, Фала Чен, Манг’ер Жанг и други
  • IMDB:

Филмът ще разказва за Шан-Чи, който ще се изправи срещу загърбеното си минало, след като влиза в мистериозната организация Ten Rings. За момента информацията към заглавието е доста скромна, но ще Ви държим в течение при всякакви новини, свързани с филма.

Тази година Дисни са доста щедри откъм  Марвел заглавия. Видяхме първият сериал от киновселената, а именно WandaVision. В момента се излъчва The Falcon and the Winter Soldier, чийто последен епизод излиза в петък, а след малко повече от месец предстои да видим и сериал за брата на Тор, Локи. През юли, след няколко отлагания ще видим най-сетне и самостоятелния филм за Черната вдовица, а през декември на голям екран излиза третият филм за Спайдърмен, носещ заглавието No way home, който се чака с огромно нетърпение от феновете, поради големите имена, които се спекулира, че ще играят във филма. Част от тях дори бяха и потвърдени, но за Спайди ще пиша по-нататък, когато имаме трейлър.

Заповядайте в нашата фейсбук група КиноЗона, където споделяме всякакви интересни неща, свързани с киното. Дискусиите относно Shang-Chi вече са в ход!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Бисер Иванов