Уил Смит - холивудски роли, планирани за друг актьор

Холивудски роли, които са били предвидени за други актьори

Наскоро разбрахме, че някои от най-големите холивудски роли, които сме виждали, са били предвидени за други актьори. Споделяме ги с вас, за да можете и вие да си представите оригинално замислените актьори на местата, които са били измислени за тях.

Нео

Първоначално Нео от „Матрицата“ е била една от онези холивудски роли, планирани за друг актьор – Уил Смит. Той отказва само заради прекалено сложния сценарии и сам си признава, след като гледа филма, че тотално е щял да оплеска ролята. Ами, така е, не може всичко да е лесно. Вие представихте ли си гето държанието на Уил Смит в „Матрицата“?

Ние не успяхме, но точно заради такива моменти хората се образоват в сферата на видео обработката, за да могат нагледно да ни покажат това, което въображението ни не може. Според нас Киану Рийвс си беше перфектният актьор за филма и е по-добре, че Уил е отказал ролята.

Аксел Фоули

Всички си спомняме „Ченгето от Бевърли Хилс“. Еди Мърфи ни караше да се превиваме от смях, като същевременно имаше и доста екшън. Тази роля обаче първо е била предвидена за Мики Рурк. Смятаме, че въобще нямаше да му отива и слава Богу, че не я е приел.

Просто не можем да си представим Аксел да бъде изигран от друг актьор. Еди Мърфи е просто роден, за да бъде в роли, подобни на тази.

Еди Мърфи - холивудски роли, планирани за друг актьор

Еди Валиант

Ролята в „Кой натопи заека Роджър“ е взета от Боб Хоскинс, след като я отказва не друг, а именно Еди Мърфи. Тук не сме съгласни и мислим, че с Еди би се получил един уникален и неповторим резултат.

От друга страна – израснахме, гледайки този филм на старите видеокасети, и този герой го чувстваме като част от детството си и може би само от чист сантимент не бихме сменили Хоскинс.

Боб Хоскинс - холивудски роли, планирани за друг актьор

Уолтър Уайт – една от малкото перфектни холивудски роли

Винс Гилиган искал Брайън Кренстън да играе в ролята на Уолтър Уайт, след като го гледал в „Малкълм“, но AMC не били съгласни с неговата претенция. Те се навили да излъчат шоуто само, ако в ролята е Матю Бродерик или Джон Кюсак.

Обратът на събитията е щастлив за всички, след като и двамата отказват ролята. Въпреки милионите, които шоуто е донесло на екипа си, ние смятаме че зрителите сме най-облагодетелствани от отказите на двамата актьори.

Това е една от онези холивудски роли, чийто актьор не бихме сменили, нямаме забележки към играта му и не можем да си представим да бъде направена по-добре.

Брайън Кренстън - холивудски роли, планирани за друг актьор

Черната вдовица

Благодарение на фимловата вселена на Marvel открай време свързваме Черната вдовица със Скарлет Йохансон. Красивата актриса със скандинавски корени получава ролята на Наташа Романоф, след като Емили Блънт я отказва заради друг филм.

Емили не съжалява за това – напротив, даже казва, че най-подходящата актриса за ролята на Черната вдовица е именно Скарлет. И ние също сме съгласни с това становище.

Като споменахме Marvel и тяхната кино вселена – тук можете да видите нашето ревю на последния филм от нея – „Черната пантера„.

Скарлет Йохансон - холивудски роли, планирани за друг актьор

Върколака

Според нас не съществува друг Върколак освен Хю Джакман. Просто никой друг не би успял да ни даде това усещане, което Джакман ни дава, когато гледаме Логан.

Тази роля обаче Хю я хваща с уникален късмет. Първо тя е предложена на Дъгрей Скот, но той я отказва заради друга в „Мисията: Невъзможна 2“. Също като Емили Блънт в миналата роля, Скот говори само хубави неща за представянето на Джакман като Върколака. Не можем да си представим друг човек да стои зад този образ.

Хю Джакман - холивудски роли, планирани за друг актьор

Джеймс Бонд

Този персонаж ни е представен от много актьори през годините, така че вече бихме приели и Захари Бахаров като Бонд. Интересен факт – Дъгрей Скот отказва Върколака, за да играе шпионин. Тук Хю Джакман отказва шпионин, за да играе Върколака във втория „X-men“.

Плановете са били Пиърс Броснан да бъде заменен с Джакман, но той така и не смята, че е правилното време за него да бъде шпионин. И всичко си идва на мястото. Имаме си правилен актьор за „X-Men“ и идва любимият ни Бонд – Даниел Крейг.

Пиърс Броснан - холивудски роли, планирани за друг актьор

Джери Магуайър

Том Круз ни представи този образ просто перфектно. В никакъв случай не казваме, че Том Ханкс, на който ролята е предложена първо, не би се справил. Просто, както самият Ханкс смята – бил е прекалено възрастен за да играе подобна роля.

Затова тя е предложена на Том Круз и той просто прави уникално представяне. Няма нужда от повече коментари.

Том Круз - холивудски роли, планирани за друг актьор

Това бяха осемте холивудски роли, които са били предвидени за друг актьор от самото начало. Какво мислите и кои актьори си представяте вие в изброените роли? Кажете ни в коментарите и не забравяйте да посетите нашата официална Фейсбук страница – КиноЗона.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?