Evalato

Български софтуер на име Evalato помага за управлението на конкурси

Българският софтуер от ново поколение за управление на награди, конкурси, грантове, стипендии и други програми, на име Evalato, се отделя като самостоятелен продукт след осезаем ръст в броя на потребителите му. Доскоро той беше част от Weemss.

Софтуерът, зад който стои български екип, дава заявка да стане силно решение за управление на конкурси и програми в световен мащаб. Неговата тайна са иновативни функционалности, заради които вече има зад гърба си няколко международни награди.

Става дума за удобна онлайн платформа за всеки мениджър на програми и награди. Може да се ползва независимо от размера на организацията или в коя част на света се намира тя. Софтуерът се персонализира според нуждите на съответната програма. Поддържа над 40 езика и всички възможни валути в света. Предлага се и с гъвкави планове, достъпни за бюджета на всяка фирма.

Отзвук

„Това, че софтуерът е български продукт, се оказа голям плюс за нас. То ни подтикна да го разработим така, че да е добро решение за всеки един организатор на конкурси и програми. Вярваме, че всеки заслужава модерен и лесен начин да движи програмите си, без значение дали става въпрос за огромна корпорация, или неправителствена организация с ограничен бюджет.“ Това споделя Ованес Ованесян, съосновател на Evalato.

Друго основно предимство на платформата е, че е интуитивна и лесна за употреба. Всеки потребител може да създаде конкурс или програма за минути без обучение или демонстрации.

Сред новостите, налични сега, са опция за създаване на един или повече конкурсни рундове, възможност за нагласяне на различни критерии за оценка със свои собствени тежест и скала, управление на шортлисти, повече опции за персонализиране и брандиране, още по-интуитивен интерфейс, подобрен дизайн и други.

Голяма част от новите функционалности са свързани с фазата на оценяване на кандидатурите, откъдето идва и името на новата платформа – Evalato (от английската дума “evaluation”, в превод на български –  „оценяване“).

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.