ADATA Technology нова продуктова линия

ADATA Technology анонсира своята нова продуктова линия

Тайванският производител на сторидж устройства и памети ADATA Technology анонсира своята нова продуктова линия, която ще бъде разкрита по време на специално онлайн събитие, целящо да предостави на потребителите интерактивно изживяване във виртуалната вселена MERAVERSE. Следващо поколение DDR5 памети на ADATA и XPG, нови серии твърди дискове, гейминг продукти и много други ще могат да бъдат разгледани в специалното дигитално пространство.

Сред новите модели се включват ADATA ACE 6400 DDR5, XPG Gen5 x4 SSD и наградената в 2022 Red Dot Design Award XPG ALPHA безжична геймърска мишка.

MERAVERSE – виртуална изложба и Xtreme Challenge AVG

Събитието ще се състои от изложба на виртуални продукти, комбинирана с формат на приключенска игра (AVG), който ще предостави на участниците завладяващ начин да изпитат най-новото и най-доброто от ADATA и XPG. Посетителите ще могат да се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле в MERAVERSE, за да разглеждат продуктите и да се отправят на триизмерно пътешествие.

XTREME PERFORMANCE GEAR

В гейминг зоната XTREME ще бъде показана наскоро пуснатата безжична мишка XPG ALPHA, носител на наградата Red Dot Design. Тази мишка отразява езика на индустриалния дизайн на XPG, наречен „:Exoskeleton“, който подчертава баланса между форма и функция с фокус върху ергономичността. Моделът разполага с първокласни продуктови характеристики като удобен захват, 60 часа максимален живот на батерията и RGB персонализиране чрез XPG PRIME.

ADATA Technology нова продуктова линия

XPG VAULT е друг иновативен концептуален продукт, който беше добре приет на CES тази година. Мишката е оборудвана с вграден SSD диск и XPG стартер за игри за запазване на данни от играта върху мишката, което позволява на потребителите да играят на множество компютри. XPG VAULT разполага с вграден 1TB SSD със скорост на трансфер до 958 MB/s. XPG ALPHA и VAULT поддържат софтуер XPG PRIME за персонализиране на бутони и RGB светлинни ефекти.

XTREME MODDING

Зоната XTREME MODDING ще покаже най-новите XPG компоненти за игри. Те включват захранване от серията XPG CYBERCORE platinum, както и XPG VENTO PRO 120 PWM вентилатор с Nidec технология, Посетителите ще могат също така да разгледат XPG BATTLECRUISER PRO – full-tower кутия, която поддържа компоненти с високи спецификации. ARGB шасито е изработено от алуминий и е оборудвано с магнитен преден панел и филтър. Оборудван с разнообразие от I/O интерфейси и USB портове, XPG BATTLECRUISER PRO е чудесен избор за запалените геймъри и PC ентусиасти.

Най-новите XPG SSD дискове с поддръжка на следващо поколение PCIe Gen5 x4 интерфейс и NVMe 2.0 предлагат скорости на четене и запис от 14 и 12 GB/s и разполагат с патентована система за охлаждане за върхова производителност. XPG SLAYER RGB DDR5 с ослепителни RGB светлинни ефекти и двойни огледални и матови повърхности предава духа на най-добрата производителност и марката XPG.

ADATA Technology нова продуктова линия

XPG SLAYER е победител в Red Dot и Good Design Awards и осигурява производителност до 7000 MT/s. Неговият също толкова впечатляващ брат, XPG CASTER RGB DDR5 идеално интегрира RGB осветление с волфрамова сива цветова схема, за да създаде изключително футуристично изглеждащо устройство. Той осигурява скорости на трансфер, започващи от 6400 MT/s до 7000 MT/s за премиум вариантите. Всички XPG DDR5 модули са оборудвани с вградени On-Die ECC и PMIC, за да осигурят надеждни и стабилни операции.

XTREME STYLE

XPG ще покаже XPG STARKER AIR mid-tower ATX шаси с иновативен изтеглящ се нагоре филтър за прах, магнитни предни панели и високоефективна конфигурация за всмукване на горещ и студен въздух. В допълнение към продуктите за игри от най-високо ниво, XPG ще представи и набор от аксесоари, които са част от най-новата лимитирана серия периферни гейминг устройства XPG MERA EDITION GEAR.

Сред тях са геймърската клавиатура XPG MAGE на MERA с уникален дизайн и цветова схема, геймърските слушалки XPG PRECOG S, оборудвани с 50 мм драйвери за висококачествен звук и създадени за комфорт при дълги сесии. Геймърската мишка XPG SLINGSHOT ще направи своя дебют. Тя разполага със сензор PMW 3360, който предлага до 12 000 DPI и осигурява до 20 милиона клика. XPG BATTLEGROUND L MERA е лимитираната подложка с голяма площ (420×335 мм), направена от микрофибри, създадени по специална технология за свързване с нишки.

Ново измерение за създателите на съдържание

ADATA предлага нова серия DDR5 памети за създателите на съдържание. ADATA ACE ще се предлага в два варианта – DDR5 (6400 MT/s) и DDR4 (3600 MT/s). ADATA ACE 6400 DDR5 разполага с вграден On-Die ECC и PMIC, който може да коригира генерираните грешки самостоятелно. ACE 3600 DDR4 поддържа Intel® XMP 3.0 и може да се справи с множество задачи като графичен дизайн или редактиране на изображения с лекота. Тези модули използват внимателно подбрани чипове с ниска латентност, които не се нуждаят от настройка и не изискват повишено напрежение.

ADATA Technology нова продуктова линия

Най-новите устройства за съхранение включват LEGEND 960 и LEGEND 850 SSD. И двете поддържат PCIe 4.0 и предлагат стабилни скорости на четене и запис съответно до 7400/6800 MB/s и 5000/4500 MB/s, които са 3-4 пъти по-високи от скоростите на стандартните PCIe 3.0 SSD дискове. Те идват с максимален капацитет съответно от 4TB и 2TB, могат да се инсталират в PS5 конзоли и поддържат най-новите платформи на Intel и AMD.

Официален сайт на събитието: https://meraverse.adata.com  

Продължителност: 14 юли – 15 септември

Споделете Вашето мнение с нас в коментар или елате да го обсъдим в Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.