Beoplay EX

Bang & Olufsen обяви пускането на слушалките Beoplay EX

Bang & Olufsen обяви пускането на слушалките Beoplay EX, последното допълнение към портфолиото от аудио продукти за носене. Със зашеметяващ звук, адаптивна ANC технология и изцяло водоустойчив дизайн Beoplay EX е най-универсалният true wireless модел слушалки на Bang & Olufsen до сега. Създадени да опростят персоналното аудио изживяване, Beoplay EX предлагат несравнима комбинация от представяне и стил, за да създадат перфектната звукова компания и да подсилят разнообразието в ежедневните ни срещи с музиката.

„Beoplay EX въплъщава безупречната комбинация от комфорт, лукс и качествен звук, които водят следите си от нашето легендарно аудио портфолио. От награждавания over-ear ANC модел Beoplay H95 до Beoplay Portal – нашето премиум предложение за геймърския пазар, Beoplay EX е следващата естествена стъпка при предлагането на върховно звуково преживяване”, каза Dorte Vestergaard, Директор продуктова група в Bang & Olufsen.

Компактен дизайн. Създадени за комфорт

Beoplay EX се различава от предишните слушалки на Bang & Olufsen най-вече с формата на своя дизайн. Проектираната от Thomas Bentzen ножична форма е адаптирана и трансформирана в завършено предложение, което е еднакво стилно и удобно. Корпусът на слушалките, който попада в ухото е по-малък от всякога и осигурява комфортно и стабилно закрепване, което позволява носене в продължение на часове, без нужда от напасване.

Практичността на новата форма кореспондира с отличителната външност на Bang & Olufsen, усъвършенствана за повече от 96 години производство и дизайнерски иновации. От огледалния стъклен интерфейс, който улавя светлината в перфектния момент до обграждащия пръстен от шлифован алуминий, Beoplay EX представят изявлението на потребителя, независимо дали е избрал дискретния Black Anthracite, разкошния Gold Tone или поразителния Anthracite Oxygen цвят. Beoplay EX идват със зарядна кутийка в съответстващ цвят и текстура шлифован алуминий, която е оразмерена перфектно за носене в джоб.

Галещ душата звук през целия ден

Независимо дали Beoplay EX се използват в движение, у дома или във фитнеса, те са проектирани от Bang & Olufsen с целта да осигуряват най-добрия звук във всяка среда. Настроени от акустичните инженери на марката с десетилетия опит, Beoplay EX предлагат върховния звук, който слушателите очакват от наследството на марката при портативните и домашни аудио продукти, пренесено в миниатюрния корпус на поставящите се в ухото слушалки. Beoplay EX притежават Adaptive Active Noise Cancellation технология, която позволява на потребителя да се наслади на дълбок, детайлен и чист звук, точно както са го замислили изпълнителите, за истински поглъщащо аудио преживяване.

Beoplay EX

Новата форма на дизайна на слушалките на Bang & Olufsen създава място за 9,2 мм говорител в Beoplay EX – най-големия използван до сега в true-wireless модел на марката. Резултатът е значително подобрение на въздействието на  всеки момент, без компромис с комфорта. Слушането може да продължи през целия ден, защото Beoplay EX постигат до 20 часа общо време на възпроизвеждане с помощта на зареждащата кутия и 6 часа възпроизвеждане с включена ANC.

Комбинацията от несравнимо качество на звука и впечатляваща ANC се допълва от подобрено качество на разговорите, така че Beoplay EX могат да бъдат използвани и за срещи или лични разговори във всеки един момент. Всяка слушалка има по три микрофона, технология за насочване на безжичната връзка и вградена собствена гласова функционалност, която обезпечава безупречно преживяване по време на разговори.

Просто свързване. Универсалност

С най-новата технология Bluetooth 5.2 и намаляване на фоновия шум Beoplay EX правят лесно преминаването към безжична връзка и свързването с офиса, приятели и членове на семейството на всяко място. Multipoint връзката позволява на слушалките да се свързват с две устройства едновременно, което позволява на потребителя да слуша музика от едното и да провежда разговори от другото. Beoplay EX не просто предлагат водещи възможности за свързване, но и защита от пот, вода и прах със своя сертфикат IP57, което ги прави изключително издръжливо персонално звуково решение.

За Bang & Olufsen

Bang & Olufsen е марка за луксозни аудио продукти, основана през 1925 в Struer, Дания, от Peter Bang и Svend Olufsen, чието посвещение и визия остават в основата на компанията. За почти век Bang & Olufsen измества границите на звуковите технологии и продължава да бъде лидер в акустичните иновации.

Днес, всеки продукт на Bang & Olufsen все още се характеризира от уникалната комбинация от красив звук, неподвластен на времето дизайн и несравнимо майсторство в изработката. Иновативните и прогресивни продукти на компанията се продават по цял свят в магазините на Bang & Olufsen, на bang-olufsen.com и в избрани търговски обекти. Компанията има около 900 служителя и оперира на повече от 70 пазара. Акциите на Bang & Olufsen се търгуват в NASDAQ Copenhagen A/S.

Споделете мнения и коментари с нас в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.