LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD 

ADATA анонсира LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD 

ADATA Technology обяви пазарния дебют на своя нов LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD диск. LEGEND 960 предоставя подобрено ниво на производителност за усъвършенствани дизайнерски приложения като 3D анимация, дизайн на игри, виртуално изкуство, създаване на съдържание и други.

ADATA LEGEND 960 дава на потребителите значително надграждане в производителността с последователни скорости на четене и запис от 7400/6800 MB в секунда и е съвместим с NVMe 1.4. Това го прави до 4 пъти по-бърз от стандартен PCIe Gen3 SSD. Моделът поддържа най-новите платформи на Intel и AMD, приложим е в настолни и преносими компютри, включително сертифицирани лаптопи Intel® Evo™ и е обратно съвместим с PCIe 3.0 за допълнително удобство.

LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD 

 

 

LEGEND 960 поддържа PCIe 4.0 и работи с PS5 конзоли като разширено хранилище за по-висок капацитет (до 4TB). Не само, че неговият размер съответства на дизайна на слота, той също така осигурява плавна игра без забавяне. LEGEND 960 идва със SLC Caching и DRAM Cache Buffer за предимства при зареждане на системата и кеширане на данни. Той разполага с 4K произволно четене/запис до 750K/630K IOPS за по-плавна многозадачност. Освен това с наличния LDPC код и AES 256-битово криптиране потребителите могат да бъдат спокойни, че данните им остават точни и защитени. За допълнително спокойствие LEGEND 960 се предлага с 5-годишна гаранция.

За ADATA – Innovating the Future

ADATA Technology е вторият по големина в света доставчик на DRAM памет и брандирани SSD устройства, като се нарежда сред топ 25 международни марки от Тайван и има над 500 патента, свързани с памети Основните продуктови линии на ADATA включват памет модули, USB флаш устройства, карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Продуктите на ADATA се отличават с международно признание и награди, включително iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice и Taiwan Excellence.

ADATA е отличена и за своя ангажимент по отношение на корпоративната социална отговорност с награда за най-добри компании за работа в Азия и наградата Asia Responsible Enterprise. Птицата колибри е талисманът на марката и илюстрира гъвкавостта на компанията да създава иновации и да подобрява живота на хората чрез технологии.

Споделете Вашето мнение с нас в коментар или елате да го обсъдим в Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.