ADATA LEGEND 960 MAX

ADATA анонсира LEGEND 960 MAX PCIe 4.0 SSD 

Нов SSD модел от серия LEGEND беше анонсиран от ADATA тази седмица. Устройството идва под моделното наименование LEGEND 960 MAX и вече е отличено с наградата за продуктов дизайн GOOD DESIGN Award в Япония. Дискът предлага непрекъснати скорости на четене/запис до 7400/6800 MB в секунда, а уникалният 3D дизайн на радиатора може да намали температурите на устройството, монтирано в PS5 конзоли с до 40%.

Характеристики на ADATA LEGEND 960 MAX

LEGEND 960 MAX използва PCIe 4.0 интерфейс, отговарящ на стандарта NVMe 1.4 и е обратно съвместим с PCIe 3.0. Когато работи с множество интензивни задачи, LEGEND 960 MAX осигурява 750K/630K IOPS произволни скорости на четене/запис, подобрявайки ефективността при мултитаскинг и е подходящ за стимулиране на изключителна производителност в най-новите платформи на Intel или AMD. Професионално проектираният ефект на топлинна конвекция, произведен от 3D профила на ребрата на радиатора, осигурява до 40%  допълнително охлаждане и е оптимално решение за изключително сложни дизайнерски задачи като 3D анимация, разработка на игри и визуална виртуализация.

ADATA LEGEND 960 MAX

В допълнение към креативните проекти, LEGEND 960 MAX е идеален избор и за гейминг, а капацитетът му от 4TB напълно отговаря на изискванията за допълнителен сторидж на PS5. Освен това корпусът му от алуминиева сплав осигурява допълнителна повърхност за подобрено разсейване на топлината. Уникалният дизайн на колектора с конвективни радиаторни ребра допълнително отключва удивителния 40% охлаждащ ефект. LEGEND 960 MAX предоставя уникални предимства за зареждане на системата и буфериране на данни чрез SLC кеш алгоритъм и DRAM Cache Buffering. Цялата продуктова линия е оборудвана с LDPC технология и AES 256-битово криптиране на високо ниво за осигуряване на точно и безопасно предаване на данни и защита на интелектуалната собственост. Осигурена е и 5-годишна гаранция.

За ADATA – Innovating the Future

ADATA Technology е вторият по големина в света доставчик на DRAM памет и брандирани SSD устройства, като се нарежда сред топ 25 международни марки от Тайван и има над 500 патента, свързани с памети Основните продуктови линии на ADATA включват памет модули, USB флаш устройства, карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Продуктите на ADATA се отличават с международно признание и награди, включително iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice и Taiwan Excellence. ADATA е отличена и за своя ангажимент по отношение на корпоративната социална отговорност с награда за най-добри компании за работа в Азия и наградата Asia Responsible Enterprise. Птицата колибри е талисманът на марката и илюстрира гъвкавостта на компанията да създава иновации и да подобрява живота на хората чрез технологии.

Споделете Вашето мнение с нас в коментар или елате да го обсъдим в Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.