uTorrent ще се отваря директно в браузъра - основно изображение, стрелка теглене торент

uTorrent ще се отваря директно в браузъра ви

uTorrent е най-популярният торент клиент в света, но определeно започва да остарява. Добрата новина е, че скоро се очакват големи промени. TorrentFreak съобщават, че е много вероятно приложението да може да се отваря директно в уеб браузъра ви. Това е заявил Брем Коен, основателят на BitTorrent, в интервю за Steal This Show.

Този ход ще позволи на uTorrent да предлага по-добра поддръжка, с което продуктът винаги е имал проблем. В същото време ще даде на разработчиците му достъп до по-съвременни технологии. Ще бъдат добавени и нови функционалности. Най-голямата изненада може да се окаже публикуването на някои модули от Maelstrom – собственият браузър на BitTorrent. Компанията обяви преди време, че разработва собствен проект, базиран на peer-to-peer технологията.

„Ние знаем, че хората използват uTorrent от дълго време и го харесват. Осъзнаваме напълно това и ще се съoбразим с този факт. Ще направим всичко възможно клиентите ни да почувстват промяната като необходима. Не искаме да ги отблъснем“, завява Коен.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Веско Тодоров