Ежегодната конференция на Acer е днес

Ежегодната конференция на Acer ще се състои днес, 27 април. Мястото на събитието е Ню Йорк, САЩ. Часът е 6 следобед българско време.

Какво ще видим на конференцията на Acer

Ще следим с интерес събитието, тъй като се очаква от компанията да обявят някои интересни продукти. Ще можете да гледате събитието на страницата на компанията в YouTube тук.

Acer е производител на широка гама лаптопи, настолни компютри, таблети и монитори. Те също така разработват отделни компоненти с други компании. По-малко известен факт е, че Acer произвежда и мобилни телефони и други преносими „умни“ джаджи. Надяваме се на събитието днес да видим порция от бъдещи подобни продукти.

Acer създадоха фурор на събитието CES 2017 с техния 21-инчов гейминг лаптоп Predator 21 X. Можете да видите статията ни за него тук. За да се сдобиете с него, ще трябва да се разделите с 9000 щатски долара.

Снимка на лаптоп Acer Predator 21 X

На конференцията Mobile World Congress 2017 видяхме техния прототип на шлем за виртуална реалност, базиран на Windows.

Снимка на Acer VR

Компанията също ни изненада приятно с лаптопа си R13 Chromebook, който има един от най-добрите резултати от гледна точка на издръжливост на батерията.

Снимка на Acer Chromebook

С нетърпение очакваме да видим какви изненади са ни подготвили този път и с какво ще ни примамят да отворим портфейлите си. Дали ще бъде нова порция монитори за геймъри? Може би напреднал смартфон? А дали няма да видим и още една изненада при лаптопите, след като Razer се опитаха да преборят Apple при професионалните лаптопи. Можете да видите статията ни за това тук. Ще трябва да почакаме още няколко часа за това. Следете страницата ни във фейсбук за новини от събитието.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.