„47 Meters Down“ с трейлър и премиерна дата

„47 Meters Down“ е филм, за които феновете трябваше да почакат повече от година, за да видят по кината. Лентата вече имаше своята премиера на малкия екран под името “In The Deep” и мненията са повече от положителни. Дали най-после няма да получим приличен филм на ужасите с акули? Едва ли нещо може да достигне качеството на “Челюсти”, но след разочарованието, което беше “The Shallows” миналата година, надежда винаги има.

Филмът е продукция на Entertainment Studios Motion Pictures и e режисиран от Йоханес Робъртс (“The Other Side of the Door”). В главните роли ще видим Манди Мур (“A Walk to Remember”, “Tangled“), Клеър Холт (“The Vampire Diaries,” “The Originals”), Матю Модайн (“Full Metal Jacket”, “The Dark Knight Rises”), Яни Гелмън (“Pretty Little Liars,” “The Young And The Restless”) и други. Историята е следната:

Две сестри (Манду Мур и Клеър Холт) са на почивка в Мексико след като гаджето на едната я зарязва. Решават да пробват потапяне в океана в клетка и тук нещата се объркват. Двете се озовават на дъното (на 47 метра, както подсказва заглавието) с кислород за около час и няколко акули, опитващи се да ги изядат. Двете трябва да оцелеят и да се опитат да се измъкнат от опасната ситуация, в която попадат.

Трейлър можете да гледате по-горе, но Ви предупреждаваме, че съдържа една идея повече спойлери от нужното. Реално можете да предвидите всичко, което ще се случи, само от тези две минути. Изглежда добре, но ще трябва да почакаме, за да се уверим в качествата на филма. Премиерата е предвидена за 16 юни 2017, като едва ли ще се появи и по родните екрани.

Ако имате нужда да си съставите още по-силно мнение, можете да хвърлите едно око на ревюто на сайта на bloody-disgusting тук. Отново предупреждаваме, че съдържа спойлери, които може да развалят солидно удоволствието от гледането. Също така Ви предлагаме и официалния плакат:

47 Meters Down

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!