Pinhead се завръща в официалния трейлър на „Hellraiser: Judgement“

Вече писахме достатъчно по темата за десетия филм от поредицата „Hellraiser“, който носи звучното заглавие „Hellraiser: Judgement“. Още през април месец миналата година ви показахме няколко снимки от снимачната площадка и споделихме очакванията, мнението и притесненията си относно това толкова очаквано продължение.

Добрата новина е, че чакането е към своя край. Филмът вече има обявена премиерна дата, а от снощи, благодарение на Bloody-Disgusting, можем да се насладим и на официалния трейлър. Едва ли някой ще се изненада, че продукцията няма да види голям екран, а стартира директно по дигиталните платформи, както и на дискови носители. Желаещите ще могат да закупят „Hellraiser: Judgement“ от 13 февруари.

Преди да си припомним за какво става дума, вижте и въпросната реклама:

Няма какво да си кривим душата, изглежда достатъчно ужасно. Актьорската игра, както и може да се очаква за подобна нискобюджетна продукция, е под всякаква критика. За съжаление и голяма част от декорите, които виждаме, също не могат да се похвалят с по-високо качество. Все пак някои от новите ценобити изглеждат доста добре, като се надяваме поне да наблегнат на гор елементите, ако няма да има друго. Все още не смеем да даваме оценки за самия Pinhead, но едно е сигурно – изглежда по-добре от недоразумението в деветия филм.

Новият „Hellraiser“ обещава следното:

Ужасен сериен убиец тероризира града и детективите Шон и Дейвид Картър са по петите му. Те обединяват сили със своята колежка, Кристин Егертън, и попадат сред водовъртеж от ужаси, които може и да не са от този свят.

Освен Пол Т. Тейлър в ролята на Pinhead, в новия „Hellraiser: Judgement“ ще видим Деймън Карни като детектив Шон Картър, Ранди Уейн като детектив Дейвид Картър, Александра Харис като детектив Кристин Егертън, Джеф Фентър като Карл Уоткинс, Хелена Грейс Доналд като Jophiel, Грейс Монти като Кристъл Ланинг, Джон Гълъгър като The Assessor, Диан Голднър като The Cleaner, Анди Пауърс, Майк Джей Рийгън като Chatterer и Хедър Лангенкамп с кратка поява. Гари Туниклиф ще е както режисьор, така и сценарист. Филмът се очаква на 13 февруари. Не сме особено сигурни, че нямаме търпение.

За финал вижте и обложката на дисковите издания, отново благодарение на Bloody-Disgusting. Бонусите ще включват изтрити и удължени сцени, както и гафове.

hellraiser: judgement

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!