Zircon X

Zircon X – лимитирана юбилейна мишка от Genesis

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви локална наличност на своята лимитирана серия Zircon X, посветена на десетата годишнина на марката. Мишката е произведена само в 1000 бройки и идва с параметри, които ще зарадват и най-взискателните геймъри.

Genesis Zircon X е ултралека мишка с ефектна RGB подсветка, която разполага с двоен режим на свързване, сензор с 19 000 DPI и суичове с издръжливост до 80 милиона клика. Моделът е специално създаден, за да отбележи десетия юбилей на марката и е посветен на феновете, които искат да притежават уникална бройка със собствен сертификат.

Параметри на Zircon X

Моделът се отличава с топ параметри – тегло от само 72 г и опция за кабелно и безжично свързване. Безжичната връзка се характеризира с изключително ниска латентност, а вградената акумулаторна батерия от 580 mAh позволява до 80 часа свобода на движение с едно зареждане. Лимитираният модел идва с прецизен Pixart PAW3370 сензор с феноменални параметри като 50G ускорение и максимална скорост на проследяване от 400 IPS. Скоростта на курсора може да се регулира от 50 до 19000 DPI. Налична е и LOD („Lift-Off Distance“) настройка в диапазона от 1 до 2 мм.

Zircon X

От компанията са оборудвали своя юбилеен модел със забележителните Kailh GM 8.0 механични суичове с живот до 80 милиона клика. Комплектът включва и допълнителни аксесоари като два сменяеми панела и специални стикери за подобряване на контрола на сцеплението. Мишката разполага с ефектно RGB осветление с PRISMO ефект, 6 програмируеми бутона и интелигентна система за енергоефективност с възможност за управление на подсветката на отделните части.

Zircon X се предлага на българския пазар в ограничено количество на цена от около 140 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас,  подобрява ги и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителната функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в предпочитан избор на геймърите в цяла Европа.

Какво мислите за новата мишка Genesis Zircon X? Споделете с нас в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България. Ако този материал Ви е харесал, вижте и нашите ревю и впечатления от Genesis Krypton 550 white.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.