World of warcraft спасява животи
World of warcraft спасява животи

World of Warcraft спасява животи

Знаете ли, че …

Едно 12-годишно момченце на име Ханс Йорген спасило себе си и малката си сестричка от нападение на див лос, имитирайки игрови умения от World of Warcraft.

Малкият Ханс и сестричката му случайно навлезли в територията на лоса, докато се разхождали в гората. Момченцето започнало да вика по лоса, за да му отвлече вниманието от по-малката му сестра. След това легнал на земята и се направил на умрял, от което пък лосът загубил интерес към двете деца.

Ханс взаимствал и двете действия от умения, съществуващи в играта World of Warcraft. „Taunt“ e умение, което привлича вниманието на вражески герои към използващия го, докато „feint dead“ пък скрива играча, за да не го видят враговете.

Свали като Wallpaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.