Войната за планетата на маймуните

„Войната за планетата на маймуните“ с финален трейлър

Вчера, рано през деня, се появи кратък тийзър за третата част от изключително добре приетата нова интерпретация за човекоподобните маймуни. Той включваше гласа на една от звездите от оригиналната поредица – покойния вече Чарлтън Хестън. Това беше само подготовка за пълния и финален трейлър на третата част, озаглавена „Войната за планетата на маймуните“. Припомняме, че предишните две се казваха съответно “Възходът на планетата на маймуните” и “Зората на планетата на маймуните”.

Време е да ви представим и въпросния трейлър, който се появи само няколко часа след горния тийзър:

Личи си, че продукцията смело ще се насочи в посока към пълна и абсолютна война между хора и маймуни. Добавянето на Уди Харълсън като злодей още повече засилва интереса ни. Голяма част от кадрите вече сме ги виждали по другите трейлъри, но има и няколко нови. Все пак са се постарали да не издават ключови моменти, както някои други реклами се скъсват да правят последно време. Анди Съркис е чудесен в ролята на Цезар и се очертава поредния летен хит. Тази част отново ще е режисирана от Мат Рийвс, който доказа със “Зората”, че умее да прави качествено и вълнуващо кино.

Припомняме и краткото описание на сюжета:

Цезар и маймуните му се въвлечени в смъртоносен конфликт от армията на безмилостния Полковник (Уди Харълсън). След като претърпяват огромни загуби, Цезар трябва да се пребори със своите най-мрачни инстинкти и да поеме по митичен път към отмъщение. Когато пътищата им най-после се пресичат, Цезар и Полковникът се изправят един срещу друг в епична битка, която ще реши не само съдбата на видовете им, но и бъдещето на планетата.

„Войната за планетата на маймуните“ е режисирана от Мат Рийвс (“Чудовищно”), по негов и на Марк Бомбак сценарий. В ролите ще видим (и чуем) Анди Съркис, Уди Харълсън, Джуди Грийър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс и други.

Премиерата е насрочена за 14 юли.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!