Tenda TX2 Pro

Tenda представя TX2 Pro – достъпен Wi-Fi 6 рутер

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на своя нов модел Wi-Fi 6 рутер за българския пазар. Tenda TX2 Pro е оборудван с 5*6dBi външни антени и високоефективен модул за подобряване на сигнала, усилващ чувствителността на предаване и приемане, за да осигури качествено покритие на целия дом за средноголеми домакинства.

TX2 Pro Wi-Fi 6 рутер

TX2 Pro е гигабитов Wi-Fi 6 рутер от начално ниво, предназначен за домашни потребители със скорост до 1501Mbps (2,4GHz: 300Mbps, 5GHz: 1201Mbps), осигурявайки изживяване в безжична мрежа с по-бързо предаване и по-ниска латентност. Моделът е оборудван с високопроизводителни FEM модули и 5*6dBi външни антени с високо усилване, а ефективността на предаване на сигнала е значително подобрена от технологиите OFDMA+MU-MIMO, които отговарят на нуждите на членовете на домакинството да сърфират в интернет едновременно и без забавяне.

Tenda TX2 Pro

Свързването на повече кабелни устройства с Gigabit портове позволява на всички членове на домакинството да се насладят на високоскоростна мрежа. Tenda TX2 Pro може автоматично да превключва Wi-Fi лентата според позицията, осигурявайки най-доброто изживяване между покритие и скорост. Наличната функция за родителски контрол и ново поколение Wi-Fi стандарт за сигурност WPA3 защитават поверителността на семейната мрежа.

Tenda TX2 Pro е наличен на българския пазар на цена от около 90 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

https://www.tendacn.com/bg/product/tx2pro.html

Tenda Technology е водещ доставчик на мрежови устройства, основана през 1999 г. Компанията предоставя достъпни и лесни за инсталиране решения за работа в мрежа, внедрявайки най-съвременните технологии и иновативни продукти.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.