Genesis Thor 303 TKL

Genesis Thor 303 TKL идва с Outemu Peach Silent суичове

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи обновена версия на своя популярен модел Thor 303 TKL. Новата модификация на клавиатурата идва под наименованието Thor 303 TKL Silent Switch и се характеризира с още по- тихи суичове, както гласи и името.

Genesis Thor 303 TKL Silent Switch е механична Hot Swap клавиатура със сменяеми Outemu Peach Silent суичове, които осигуряват бърза реакция с 2 мм праг на актививация и 40 г сила на задействане, а потребителите могат да разчитат на живот до 50 милиона клика. Основното предимство на обновения модел се крие под клавишите, които вече генерират звук с 20% по-тих от класическите Outemu Brown суичове, което ги прави особено подходящи за любителите на среднощния геймплей.

Genesis Thor 303 TKL

Алуминиевият корпус на Thor 303 TKL Silent Switch е пригоден за интензивна употреба, а клавиатурата е оборудвана с RGB осветление, допълнително обогатено с PRISMO ефект. Потребителите могат да избират от един от 25-е режима на подсветката, като също така могат да създават свои собствени макроси благодарение на допълнителния софтуер.

Genesis Thor 303 TKL Silent Switch

Genesis Thor 303 TKL Silent Switch, също като останалите модели от серията, притежава характеристики, които са специално създадени за дълготрайна употреба и повече комфорт по време на игра. Клавишите са произведени по технологията “Double Injection”, която гарантира издръжливост на печата, така че устройството да остане в непокътнат вид за по-дълго време. Допълнителните функционалности като N-Key rollover (функция за пълен Anti-Ghosting), вградената памет и налични мултимедийни клавиши в комбинация с възможност за бърза и лесна замяна на суичове, превръщат модела в практичен избор за феновете на гейминга. Клавиатурата е проектирана да работи с Android и Windows 7/8/10/11 системи.

Genesis Thor 303 TKL Silent Switch ще е налична на българския пазар от второто тримесечие на годината на цена от около 150 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.