DRaaS

Acronis с признание за своя DraaS в категорията за растеж и иновации във Frost Radar™ на  Frost & Sullivan

В най-новия доклад на анализаторите решението на Acronis за възстановяване от аварии като услуга (DRaaS) получава отличие за своя потенциал за растеж и перспективност

 Acronis, глобален лидер в киберзащитата, получи отличието “Компания, ангажирана с действие” в доклада на Frost & Sullivan “Frost Radar™: Disaster Recovery as a Service, 2022”. Заедно с 12 други конкуренти, Acronis е позиционирана на видно място в рамките на горния квадрант за растеж и иновации. С това класиране Acronis изпъква като компания, която “следва да бъде считана за първенец от гледна точка на инвестиции, партньорства или независимо оценени постижения.”

Какво е Frost Radar?

Frost Radar е система за независимо оценяване и рейтинг, която се публикува ежегодно от  Frost & Sullivan – консултантска компания за наблюдение на растежа. Радарът DraaS Radar, публикуван през ноември 2022, отличава организациите с най-големи шансове да се възползват от възможностите за растеж в съответните индустрии. Да се спечели място в радара означава, че вендорът демонстрира отлично представяне в следните направления: потенциал за растеж, най-добри практики, интензивност на конкурентоспособността, стойност за крайния потребител, потенциал за партньорства.

По протежение на оста за иновации X компаниите се класират в зависимост от своето разбиране за тенденциите, които драстично променят света, и способността на фирмите да разработват решения, които отговарят на въпросните тенденции. Растежният индекс по оста Y измерва приходи, пазарен дял, визия, продажби, маркетинг. Класацията изтъква историята на растежа и успехите на една компания от гледна точка на разрастването й и представя нейните здравословен план за развитие и разумна визия за по-нататъшното разгръщане на иновациите.

Решения за възстановяване от аварии като услуга  (DRaaS)

В настоящата оценка Frost Radar сравнява предимствата на доставчиците на решения за възстановяване от аварии като услуга  (DRaaS). Frost Radar насочва вниманието към  Acronis Cyber Protect Cloud  като триумф в иновациите, особено способностите й за усъвършенствана защита, които дават възможност на потребителите да кустомизират и разширяват своите услуги. Добавянето на мощни компоненти на базата на специфичните нужди на съответния потребител или съответния доставчик на услуги позволява на потребителите да подобрят услугите си и да контролират разходите си.

Докладът поздравява Acronis за нейния зашеметителен скорошен растеж: 260% на годишна база спрямо 2021 г.  Други позитивни елементи, оценени в категорията за растеж, обхващат силния фокус на Acronis върху инвестициите в партньорската екосистема с атрактивни насърчителни програми, увеличаващи продажбите в канала, заедно с успешната история на компанията от гледна точка на придобиванията.

“Имаме честта да получим признанието за „Компания, ангажирана с действие“ в доклада Frost Radar DRaaS на Front & Sullivan, но в духа на оценъчната им система ние нямаме намерение да лежим на тези лаври,” каза Кандид Вюст, вицепрезидент по изследванията в Acronis. “Ще продължим да създаваме иновации в своите продукти и партньорски програми, за да оставим ярка следа в индустрията на киберзащитата и DRaaS.”

Доклад на Acronis за киберзаплахите

Най-новият Доклад на Acronis за киберзаплахите: състояние в края на 2022 г.  установи, че през втората половина на 2022 г. рансъмуер-бандите добавят в своите списъци с жертви по 200–300 нови пострадали всеки месец. Рансъмуерът продължава да е номер едно заплаха за големите и средните предприятия. Рансъмуер инцидентите са се увеличили с 25% през последните 5 години. 40% всички рансъмуер-атаки водят до криминално плащане на откуп. На фона на тази картина бързодействащите и ефективни DRaaS решения са решаващи за всеки изряден и надежден корпоративен протокол за киберсигурност.

 “Изразът “важен инструмент в напредването на индустрията към бъдещето” е това, което ме заплени и което ме вълнува най-много в този доклад,” добави Вюст. “Докогато съществува киберпрестъпност, винаги ще има работа за вършене. Ние се надяваме да продължим да напред себе си напред и своите съвременници към усъвършенстване на DRaaS индустрията.”

За да научите повече за решението на Acronis за киберзащита тип „всичко в едно“ за доставчици на услуги, бизнес-организации и индисдуални потребители, моля, посетете Acronis.com.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.