Хайпът за Star Wars: The Last Jedi продължава с нов трейлър

Хайпът за Star Wars: The Last Jedi продължава с нов трейлър

Новият епизод на Star Wars, озаглавен „The Last Jedi“ (Jedi в множествено число), се очаква по родните кина на 15 декември, т.е. след малко повече от месец. И за да ни подсещат за тази наближаваща дата, от „Дисни“/Lucas Film са подготвили пореден трейлър, който да вдигне още повече скоростта на хайп влакчето.

И какъв по-добър начин да започне нов трейлър, ако не с Люк Скайуокър, който се връща обратно на Хилядолетния Сокол.

Иначе в самия трейлър няма толкова много нови кадри, но отново се загатва за евентуален преход на Рей към тъмната страна на Силата. Това беше загатнато и в първия трейлър, където я видяхме заедно с Кайло Рен. А сега се натъртва още повече, след като я виждаме застанала заплашително над Люк със светлинния меч в ръка.

И докато сме още на темата за Рей, според различни слухове „The Last Jedi“ ще донесе и отговори на мистерията кои са нейните родители. В интернет витаят множество теории: тя е или дъщеря на Императора, или дъщера на лидера на Новия Орден – Сноук, или пък дъщеря на Обу-Уан, или дори дъщеря на Лея и Хан Соло.

И въпреки всички спекулации, ако ние трябваше да заложим пари, нашият залог е за това, тя да е дъщеря на Люк. Защо ли? Защото така, Star Wars ще продължи да бъде своеобразна хроника на това, какво се случва със Скайуокърите.

С всички тези „мрачни“ загатвания, има ли шанс „The Last Jedi“ да бъде „Империята отвръща на удара“ за тази нова трилогия? Или ще последва съдбата на „Силата се пробужда“ и ще бъде по-скоро разочарование в очите на феновете?

Всичко това ще разберем на 15 декември, когато, заедно с хилядите други фенове на поредицата, ще се борим за места в киносалоните.

И един интересен факт за финал – от „Дисни“ имат специални изисквания към кината, които ще излъчват „The Last Jedi“. Те могат да го предлагат само в най-големите си зали и трябва да върнат на студиото 65% от печалбата от продадени билети. Това е най-високият процент от печалба, изискван до момента в киноиндустрията.

А ако сте го пропуснали, ето и предишния трейлър:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.