Кое ще определя трудността в South Park: The Fractured But Whole? Цвета на кожата ви, разбира се!

Кое ще определя трудността в South Park: The Fractured But Whole? Цвета на кожата ви, разбира се!

Играта South Park: The Fractured But Whole – втората част от rpg приключението, базирано на култовия сериал – бе отлагана многократно, но ето че наближава дата на нейното излизане. И колкото по-близо сме до заветния 17-ти октомври, толкова повече научаваме за играта. А както може да се очаква от South Park, не всичко ще бъде в рамките на политкоректното…

„An outrageous rpg adventure“

Може би най-саутпаркското нещо, което скоро сме виждали в South Park: The Fractured But Whole – трудността ще се определя от… цвета на кожата на героя ви. Точно така, както знаем Трей Паркър и Мат Стоун никога не са имали проблем да изтъкват някои проблеми на американското общество чрез умело използван сарказъм. Очевидно втората игра от приключенията на The Coon and friends също няма да спести пиперливите закачки.

Оказва се, че ако искате истинско предизвикателство в играта, трябва да изберете герой с възможно най-тъмен цвят на кожата. Точна така – новото хлапе в South Park ще се справи много по-трудно с живота, ако е цветнокожо. А как точно ще се отрази избора ви на герой, ако той не е бял и рус американец? Ами изпълнението на мисии ще ви носи по-малко бонуси, ще намирате по-малко и по-бедни съкровища и т.н.

Нивото на трудност ще зависи от цвета на кожата.

Все пак можете да бъдете спокойни, защото както обяснява вашият гид The Coon (за който „никой не подозира“, че през деня е просто Ерик Картман): „Това няма да промени трудността на битките… само на всяка друга част от живота ти“.

Дългоочакваното продължение включва два пъти по-голямо съдържание от това на South Park: The Stick of Truth. Създадена, написана и озвучена от Трей Паркър и Мат Стоун, South Park: The Fractured But Whole ви пренася в автентичния South Park – безумен, скандален и адски забавен. Както казват създателите на играта – „всичко е по-голямо, по-дълго и влиза много по-дълбоко от преди“. Всичко това ни очаква за PC, Mac, Xbox и PS4 на 17-ти октомври!

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Константин Георгиев

Войн на 90-те, тръгнал на последен поход срещу пълната безидейност и пошлост на днешната развлекателна индустрия. Дайте ми класически видео игри, екшън и хорър филми от 80-те и 90-те, постапокалиптична фантастика и ще ми станете най-добри приятели!