The Punisher

The Punisher на Netflix с първи трейлър

След страхотния дебют във втори сезон на Daredevil и учудващата му липса в The Defenders, John Bernthal се завръща в ролята на Frank Castle в индивидуален сериал. Първият трейлър обещава един по-мрачен и брутален Punisher, дори от това, което видяхме в Daredevil.

Към този момент все още няма много ясна информация за сериала извън броя на епизодите, които ще бъдат 13. Детайли за сценария също липсват, но изборът на Ben Barnes в ролята на Billy Russo ни кара да мислим, че Jigsaw (супер злодейското име на Russo) ще е или основният антагонист в първия сезон на Punisher, или ще бъде изграден като образ, преди да бъде обезобразен, за появата си в потенциален втори сезон. Това не е първата екранна поява на Russo, който беше основният противник на Castle в Punisher: War Zone от 2008 г.

Deborah Ann Woll ще повтори ролята си на Karen Page от Daredevil и The Defenders, продължавайки вече изградената практика на Netflix да използват едни и същи второстепенни герои в няколко от сериалите си, за да затвърдят така връзката между тях.

В ролята на David Lieberman (известен още като Microchip – високотехнологичният помощник на Castle) ще се преобрази Ebon Moss-Bachrach.

Все още няма обявена дата, но The Punisher се очаква да излезе тази година, като това най-вероятно ще стане през ноември или декември, предвид натоварения график на Netflix през септември и октомври.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Оскар Акоста