пришълецът: завет

Пролог към „Пришълецът: Завет“, който прави връзката с „Прометей“

Последно зимата Ви информирахме за предстоящия космически епос на Ридли Скот „Пришълецът: Завет“. От тогава много рекламни материали, новини и снимки буквално заливаха онлайн пространството. Честно казано, нещата леко дори излязоха от контрол, и вече имаме чувството, че ще покажат целия филм парче по парче, преди да е дошла премиерата му. Признаваме си, че толкова агресивна и масивна филмова кампания не сме виждали от много време.

Но като оставим това настрана, тези дни от “Fox” пуснаха един своеобразен пролог към продукцията. Този пролог няма да се включва към финалния продукт, който ще гледаме в кината, но е изключително интересен сам по себе си. Краткото, под три минути филмче, носи заглавието “The Crossing” и прави толкова нужната връзка между новата част от поредицата и предишния филм “Прометей”.

В него можем да видим героинята на Нуми РапасЕлизабет Шоу, която поправя андроида Дейвид (Майкъл Фасбендър) и заедно се отправят на пътешествие към родната планета на Инженерите. Каква е нейната съдба – остава да разберем в новия филм. Можете да гледате въпросния пролог по-долу:

Припомняме Ви, че „Пришълецът: Завет“ трябва да се появи по кината на 19 май 2017г. Той ще е режисиран от Ридли Скот и ще разказва за екипажа на кораба “Завет”. Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан са отговорни за сценария. Те ще запратят злощастните астронавти на агресивна планета, на която ги чака нещо, което надвишава и най-големите им кошмари.

Освен Фасбендър като андроидите Дейвид и Уолтър, ще видим още Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джеймс Франко, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Нуми Рапас, Гай Пиърс и други.

За финал ще Ви оставим с едно прекрасно произведение на компанията Sideshow Collectibles. Няма да споменаваме колко струва тази фигурка, но е прекрасна и определено бихме искали да я поставим на видно място в дома си. Нарича се Alien Internecivus Raptus и можете да разгледате повече на официалната страница тук.

Пришълецът: Завет - фигурка Пришълецът: Завет - фигурка

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!