TeamUp на Acronis

Професионалният отбор по хокей на лед Florida Panthers се включва в програмата #TeamUp на Acronis

Професионалният отбор по хокей на лед Florida Panthers с гордост се включви в  програмата #TeamUp на Acronis – ексклузивно предложение на глобалния лидер в киберзащитата в работата му със спортни екипи от световно ниво, за да осигури безопасност на техните данни и да гарантира, че са #CyberFit. Florida Panthers ще интегрира системата за възстановяване от сривове, за да гарантира пълно възстановяване на данните и минимални щети в случай на кибератака.

„Развълнувани сме да си партнираме с Acronis – иновативен лидер в индустрията за възстановяване на данни“, каза главният директор по приходите на Florida Partners, Шон Торнтън. „Очакваме с нетърпение успешното партньорство чрез най-добрата защита на данните, внедрена в нашата организация.“

Acronis Cyber Protect

Спортни екипи от цял свят избират Acronis Cyber Protect – иновативно решение, подсилено с машинен интелект, което интегрира защита на данните и киберсигурност, предпазва от кибератаки, минимизира щетите и помага на екипите да избегнат непланирано прекъсване на работните процеси. Acronis комбинира автоматизация и интеграция, за да осигурява превенция, засичане, реагиране, възстановяване и анализи, необходими за обезопасяване на всички работни процеси. Киберзащитата, предоставяна от Acronis, осигурява услуги за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS), необходими за защитата на модерния спорт. Успоредно с това Acronis Cyber Protect предлага и пълно възстановяване на данните с поддръжка на облачни VPN връзки, персонализирани шаблони за възстановяване, индивидуално изготвени DNS конфигурации и още много – за да гарантира, че данните на спортните екипи са годни за възстановяване, без значение какво се случва.

Пат Хърли, вицепрезидент и генерален мениджър на Acronis за Северна и Южна Америка, каза: „Florida Panthers са не само ценно допълнение към програмата #TeamUp на Acronis. Те са уважавана организация в общността на Южна Флорида. Извън леда техните лидери подкрепят бъдещите поколения и защитават онези, които са служили на обществото в миналото. Затова ние сме развълнувани да им предоставим услугите си за възстановяване след аварии.“

Acronis LAN Infotech

Локалният технологичен партньор на Acronis LAN Infotech е създадена, за да промени ИТ общността във Флорида. Те помагат на клиентите да постигнат успех и да развият бизнеса си. Правят това, като предоставят на потребителите най-удачната технология, за да улеснят работата и да помогнат на служителите да бъдат по-продуктивни. LAN Infotech вярва, че технологията трябва да бъде лесна за използване и да се превръща с лекота във „втора природа”. Техните услуги са разработени така, че да отговарят на нуждите на малкия и среден бизнес.

„Целият екип на LAN Infotech е развълнуван да подкрепи Florida Panthers в тяхното пътешествие за гарантиране на сигурност/възстановяване след бедствие,“ каза президентът и главен изпълнителен директор на LAN Infotech Майкъл Голдщайн. „Като дългогодишен притежател на сезонен билет за Florida Panthers за мен е чест да работим с Acronis заедно с организацията”.

Инициативата на Acronis #TeamUp е отворена за всички доставчици на услуги, които търсят иновативни начини да развият бизнеса си с Acronis и да навлязат във вълнуващия свят на спортния маркетинг. Всички участници в това партньорство ще се насладят на събития и маркетингови активи като луксозни екипи, сезонни абонаментни билети, възможности за наемане на съоръжения вyw FLA Live Area, представяне в социални медии, LED брандиране и рекламиране и др.

За да научите повече за програмата Acronis #TeamUp Program, моля, посетете: https://www.acronis.com/en-us/lp/msp-sports/.

За Florida Panthers

Florida Panthers е професионален отбор по хокей на лед, който се намира в Маями. Тимът се състезава в Националната хокейна лига (NHL) като член на Атлантическата дивизия в Източната конференция. Florida Panthers е носител на „Президентското отличие“ (Presidents Trophy) за 2021-22 г. (ежегодна награда, която се дава на отбора, завършил редовния сезон с най-добър цялостен резултат), спечелвайки най-много точки през редовния сезон. Под ръководството на генералния мениджър Бил Зито „Пантерите“ са се превърнали в упорит, динамичен и вълнуващ отбор, воден от капитана Александър Барков, защитника Арън Екблад, двукратния носител на приза „Везина“ Сергей Бобровски и богат списък от доказани и обещаващи таланти в NHL. У дома в Сънрайз, Флорида, на леда на FLA Live Arena, „Пантерите“ ще бъдат домакини на „Мача на звездите“ на NHL през 2023 г.

За LAN Infotech

LAN Infotech е създадена преди 13 години с амбицията да постигне промяна в технологичната общност във Флорида. Целта й е да помага на клиентите да постигат успех и да растат като бизнес. Ппостига това, като им осигурява „правилната“ технология, за да могат да направят работата по-лесна и да помогнат на служителите си да са по-продуктивни. LAN Infotech вярва, че с технологията трябва да се борави с лекота и тя да се превърне във „втора природа“. Услугите на LAN Infotech са предназначени за нуждите на малките и средните бизнеси.

LAN Infotech е постигнала набор от значими постижения през последните няколко годиини, включително Inc 5000 Regionals Florida 2021, MSP 500: CRN Top 500 Global MSPs in 2022, наградата “Best Of 2021” на South Florida Daily Business Review. Главният изпълнителен директор пък е отличен като личност на годината ot kamarata Greater Fort Lauderdale 2022 в категорита за малък бизнес.

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и киберсигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана киберзащита, гарантираща справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят SAPAS – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност.  Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ професионалистите, Acronis осигурява върхова киберзащита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн,  Acronis предпазва всяка среда – от облака до хибридните системи и до инсталационните решения – на ниска и предвидима цена.

Основана в Сингапур през 2003 г. и регистрирана в Швейцария през 2008 г., Acronis вече има повече от 2000 служители и офиси в 34 локации в 19 страни по света. Решението Acronis Cyber Protect е достъпно на 26 езика в над 150 срани и се използва от над 20 00 доставчици на услуги за защитата на повече от 750 000 бизнеса.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.