Momentum

Philips Monitors пускат два нови модела Momentum

Премиум линията от геймърски монитори Momentum 5000 на Philips Monitors се разширява с два нови модела: Momentum 27M1F5500P – 27” (68,5 см) – и Momentum 27M1F5800 – 27” (68,5 cm).

Проектирани да предложат на съвременните геймъри вълнуващо и потапящо преживяване, както и истинско конкурентно предимства пред другите играчи, моделите от линията Momentum са снабдени с най-модерни функции, които със сигурност ще впечатлят играчите. За да предложат още по-всеобхватно преживяване и да посрещнат нуждите на всички геймъри, тези монитори са и чудесен инструмент за увеличаване на продуктивността и комфорта по време на дългите работни часове.

Ключови характеристики на Momentum

  • 27-инчови Nano IPS панели с 1,07 милиарда цвята
  • Delta E под 2 за цветовото пространство sRGB
  • VESA DisplayHDR 600 и AMD FreeSync™ Premium Pro поддръжка
  • UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) резолюция при 144 Hz опресняване и HDMI1 връзка при 27M1F5800
  • Crystalclear QHD (2560 x 1440) резолюция при 240 Hz опресняване при 27M1F5500P
  • MultiView за едновременно наблюдение на два източника
  • Ергономични функции като LowBlue режим, Flicker Free и SmartErgoBase

„Тези два нови геймърски монитора Philips от линията Momentum са пълни с функции, проектирани специално да предложат на геймърите всичко, от което се нуждаят, за да получат максимума от най-динамичните и богати визуално видео игри на пазара. С 27M1F5500P и 27M1F5800 геймърите със сигурност ще се насладят на възможно най-интензивна игра, благодарение на набор от върхови възможности, които осигуряват впечатляваща графика и плавна, супер бърза игра с минимално закъснение. Това е игра във вида, в които е замислена да бъде изживяна.” – каза César Acosta, Продуктов мениджър за гейминг за Европа в MMD Monitors & Displays.

Зад минималистичния, но открояващ се дизайн са скрити много възможности за най-потапящо игрово преживяване

Функции от следващо ниво за спираща дъха игра

За да отключат пълния потенциал на игрите от следващо поколение, сериозните геймъри се нуждаят от сериозно оборудване. Philips 27M1F5500P и 27M1F5800 го притежават. IPS технологията на панелите предлага кристално ясни изображения и пълен цветови набор с много широки ъгли на видимост, дори при обръщане на екрана на 90 градуса. Технологията Ultra Wide-Color предлага широк спектър от цветове за по-брилянтна картина с толкова жив и реалистичен цвят, че тя буквално прелива от екрана. Ексклузивната функция SmartContrast на Philips анализира в реално време съдържанието на екрана и автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката като повишава контраста, за да гарантира, че геймърите се наслаждават на най-доброто визуално преживяване.

Momentum

Спиращата дъха картина не е единствения коз за истински потапяща игра. Съвременните високоскоростни игри изискват технология, която е на тяхното ниво. Снабдени със светкавична скорост на опресняване от 144 Hz или 240 Hz, 1 ms време за реакция и AMD FreeSync™ Premium, Philips 27M1F5500P и 27M1F5800 са проектирани да осигурят ултра плавна игра с ниска латентност без накъсване и насичане. И двата монитора включва множество функции, проектирани специално за геймъри – като превключвателя на менюто EasySelect за бърза работа с екранните настройки, MultiView за едновременна двойна връзка и вградени, насочени напред стерео говорители за богат звук.

И тъй като страстните геймъри прекарват много часове пред своя монитор, Philips 27M1F5500P и 27M1F5800 са снабдени с ефективни функции за повишаване на комфорта, включващи LowBlue режим и технология Flicker-Free за защита на очите от вредното въздействие на синята светлина, както и SmartErgoBase стойка, която позволява ергономични настройки за максимален комфорт.

Цена и наличност

Philips 27M1F5500P и 27M1F5800 ще бъдат налични от юни на препоръчителни крайни цени от съответно 1499 и 1599 лв. с ДДС.

Споделете с нас Вашите коментари и впечатления в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.