Новата екранизация на Джуманджи с първи трейлър

Първи трейлър на новата екранизация на „Джуманджи“

Преди известно време беше обявено, че „Джуманджи“ ще се сдобие с продължение. Когато чухме това, не бяхме особено въодушевени, понеже сме големи фенове на оригинала и не вярваме, че той има нужда от реално продължение.

След това се появи информация, че Кевин Харт ще е замесен, което още повече ни подкопа вярата, че филмът ще става за нещо. После обаче се разбра, че и Дуейн Джонсън – Скалата ще се включи, а той прави всеки филм, в който участва, една идея по-интересен.

А днес вече имаме и официален трейлър за новата версия на „Джуманджи“:

Напълно откровено очаквахме трейлърът да не ни допадне. Той обаче… не е лош. Може би защото имаме повече от Скалата и Карън Джилиан, отколкото от Кевин Харт. Или защото виждаме новата идиотска роля на Джак Блек, на когото лично сме фенове. Или защото има диви животни, които помитат всичко по пътя си, точно както в оригинала. Или защото визуално нещата изглеждат добре.

Не сме наясно какво точно ни хареса – дали е сборът на всички малки неща, или просто сме усетили някакво малко „je ne sais quoi“. Но е факт, че вече официално имаме някаква надежда новата версия на „Джуманжи“ да не е пълният провал, който очаквахме. Все още смятаме обаче, че оригиналът ще е с класи над новата екранизация.

Иначе зад камерата ще застане Джейк Касдан. Самият той има няколко … ,да кажем, прилични комедии зад гърба си. Но това ще е първият филм, в който той ще разполага с 8-цифрена сума за бюджет. Макар и да знаем, че една голяма част от него ще отиде за компютърни ефекти, реклама и хонорара на Скалата, все пак ни е интересно какво ще успее да сътвори Касдан с тази сума.

„Джуманжди“, с неговите джунгли и хубаво време, е насрочен за 20 декември тази година.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.