Wolenstein The New Order е първата допусната wolfenstein игра в Германия

Първата допусната в Германия Wolfenstein игра

Знаете ли, че…

Wolfenstein – The New Order е първата игра от поредицата, пусната за продажба в Германия, и то след като всички нацистки асоциации са премахнати от заглавието.

Wolfenstein – The New Order е най-скорошният прочит на култовата военна поредица за приключенията на Би Джей Бласкович из бойните театри на Втората световна война.

Своеобразен reboot на сериите, Wolfenstein – The New Order представя алтернативна времева линия, в която нацистите са спечелили войната и са превзели почти целия свят.

Вермахтът е достигнал технологичен връх, като в играта се виждат напреднали бойни роботи, огромни машини за следене на населението, както и черешката на (нацистката) торта – напълно обитавана и оборудвана база на Луната!

https://www.youtube.com/watch?v=rE1FAdw2P2M

Свали като Wallpaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.