Logitech Signature M650

Logitech представиха новата си мишка Signature M650

Logitech представи новата мишка Signature M650 wireless и Signature M650 for Business, комфортна индивидуализирана мишка в два различни размера и опция за работа с лява ръка, предлагаща по-добро преживяване за повече хора. Безжичната мишка е проектирана да надгради всяка десктоп конфигурация и да подобри цялостното работно преживяване с функции като SmartWheel скролиране, почти безшумни кликове и комфортен контурен дизайн, който позволява по-бърза и по-комфортна работа от всякога.

“Има около два милиарда души, работещи с информация в света и около половината от тях не използват мишка или имат нисък клас устройства с кабел и ограничени възможности,” каза Art O’Gnimh, вицепрезидент за масовия бизнес за креативност и продуктивност в Logitech. “Signature M650 предлага истинско Logitech усещане с опростени функции за продуктивност, които правят ежедневната работа по-лесна и по-бърза.”

Характеристики на Logitech Signature M650

Независимо дали при работа с документ или браузване в уебсайт SmartWheel скрола на Signature M650 помага за постигане на нужната прецизност и мигновена скорост. Logitech Signature M650 и по-големият размер Logitech Signature M650 L притежават технологията SilentTouch, която намалява шума от кликване с 90% в сравнение с мишката Logitech M185 – идеално, когато ви се налага да кликате по време на видео разговор. Насладете се на силна безжична връзка и батерия, която издържа до две години, давайки ви пълно спокойствие.

Logitech Signature M650

С два размера и опция за левичари, контурна форма, мека зона за палеца и гумени страни Logitech Signature M650 позволява да работите в комфорт продължителни часове и дава възможност за персонализиране на страничните бутони с любими бързи команди в Logitech Options+. Signature M650, която е налична в бяло, графитно и розово, работи с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS и Android операционни системи. Тя се свързва мигновено по Bluetooth® Low Energy или чрез USB приемника Logi Bolt.

Какво още предлагат мишките Logitech Signature M650?

Устойчивият дизайн взема предвид ефекта върху околната среда и социалната общност от момента, в който суровините са доставени до края на живота на продукта. В Logitech продуктите са проектирани да предлагат чудесно потребителско преживяване и да имат минимален отпечатък върху околната среда и затова част от пластмасовите част на Signature M650 са направени от рециклирана пластмаса (PCR) – 64% от графитния, 26% от белия и 26% от розовия модел.

Logitech Signature M650

PCR програмата на Logitech илюстрира фокуса на марката към проектирането на устойчиви продукти и гарантира, че в края на живота им пластмасите ще бъдат използвани повторно. Текущите инициативи за увеличаване на мащаба на това начинание означават, че около половината от мишките и клавиатурите в голямото портфолио на Logitech включват някакъв вид PCR пластмаса и новите продукти ще използват такива материали, където е възможно.

Цена и наличност

Мишката Signature M650 ще бъде налична от януари 2022 г. на Logitech.com и в ритейл мрежата. Препоръчителната цена на Signature M650 и по-голямата Signature M650 L е 89,99 лв. с ДДС. Signature M650 for Business също ще бъде налична за покупка в глобален мащаб.

За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Blue Microphones, Ultimate Ears и Jaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Споделете Вашето мнение за новите мишки Logitech Signature M650 в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.