Новата версия на „Flatliners“ с трейлър

Признаваме си – тотално бяхме забравили, че се подготвя нова версия на класиката от 1990 година „Flatliners„. Ето защо трейлърът, който се появи тези дни, ни завари неподготвени. Все пак бързаме да го споделим с вас и също така да изразим възмущението си.

Нека припомним, че първият „Линия на смъртта“ е режисиран от Джоел Шумахер и включва звезден каст – Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Кийфър Съдърланд, Уилям Болдуин и Оливър Плат. Новият филм е дело на Niels Arden Oplev („The Girl with the Dragon Tatoo„, „World Apart„) и е с участието на Елън Пейдж, Нина Добрев, Диего Луна и други. Първоначалната информация за римейк се оказа погрешна, най-вече заради появата на персонажа на Съдърланд – Нелсън. Той ще играе по-възрастна версия на героя си, което значи, че това ще е директно продължение.

Съдейки по трейлъра, изглежда, че продукцията почти буквално ще копира стария филм, но в същото време ще е по-модерен. Получава се един доста странен парадокс, което въобще не ни вдъхва доверие за качествата на финалния резултат.

Можете да гледате рекламата по-долу и да прецените сами:

И макар да не сме особено въодушевени от тази нова версия, която по всичко личи, че няма да представи нещо ново, все пак ни допадат по-хорър ориентираните сцени. Все пак ще държим очакванията си ниски, за да не се разочароваме през есента, когато е официалната премиера.

„Flatliners“ ще разказва за група студенти по медицина, които си правят експерименти със смъртта и какво ни очаква от другата страна. Един по един те „умират“ и след това се съживяват взаимно, за да разкажат преживяването си. Скоро обаче последствията ги застигат и се оказва, че не се връщат сами.

Припомняме отново, че „Линия на смъртта“ е режисирана от Niels Arden Oplev по сценарий на Бен Рипли („Source Code„, „Species III„). В ролите са Елън Пейдж, Диего Луна, Нина Добрев, Кийфър Съдърланд и други. Премиерата е насрочена за 29 септември.

В заключение ви оставяме да видите и един плакат:

Flatliners

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!